Снимка: Булфото, архив
fallback

Криминалисти задържаха радомирец при опит за кражба на винетка. Инцидентът станал тази нощ около 0:30 часа на ул. "Св. Св. Кирил и Методий" в града.

Полицаите действали по сигнал за съмнителен мъж, който обикаля около леки автомобили, паркирани пред жилищен блок.

Пристигайки на място органите на реда установили, че мъжът се опитва да демонтира цялото предно стъкло на лек автомобил Лада "Нива".

При вида на униформените извършителят избягал с кола. Веднага били предприети заградителни и оперативно-издирвателни действия и малко по-късно е задържан лек автомобил "Опел" Зафира, управляван от 34-годишния крадец от Радомир.

При проверка на колата му са открити множество инструменти и вещи от автомобили. Мъжът е криминално проявен, познат с кражби и шофиране на автомобил в нетрезво състояние.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Шаран БГ

преди 8 години

То като се замисли човек, доста тъпотия има в тези стикери, дето сме ги налепили по джамовете, като коледна елха,че и куп хартии, които трябва да ги придружават! За какво е това скъпо оборудване в КАТ, тези компютри, лаптопи и прочие, когато като ме спре за проверка полицая и издиктува или изпише регистрационния ми номер, не може да разбере на секундата: на кого е атомобила, има ли ги всичките тия плащания и задължителни действия, които трябва да е извършил водача, за да е на пътя !?!!

7

До 5

преди 8 години

Само преди няколко години имаше малоумно изпълнение по темата. Написването номера на колата трябваше да се прави на ръка върху определено поле почти в средата й, като за целта трябваше да се отлепи предпазното фолио. Да не говорим, че с каквото и да се надписва само след няколко месеца на слънце вече е избледняло. Добре, че някой в КАТ или АПИ се усети и този безумен начин на надписване отпадна.Така, че си прав за електронното вписване. Друг въпрос е, че едни наши момчета изтървават далаверата!

6

Анонимен

преди 8 години

Като имаше идея за вписване на номера в/у винетката ревахте, зер като имаш 5 коли, друго си е да караш само с една винетка. Сега пък, що не се вписва? Истината е в единна електронна с-***, плащаш и номерът на колата се запаметява. На камерите като излезеш с неплатена такса, получаваш автоматичен фиш. Просто и лесно, така трябва и да е с гражданската. А онази крадлива гадинка трябва да я вкарат в пандиза за дълго!

fallback