8

Шаран БГ

преди 8 години

То като се замисли човек, доста тъпотия има в тези стикери, дето сме ги налепили по джамовете, като коледна елха,че и куп хартии, които трябва да ги придружават! За какво е това скъпо оборудване в КАТ, тези компютри, лаптопи и прочие, когато като ме спре за проверка полицая и издиктува или изпише регистрационния ми номер, не може да разбере на секундата: на кого е атомобила, има ли ги всичките тия плащания и задължителни действия, които трябва да е извършил водача, за да е на пътя !?!!

7

До 5

преди 8 години

Само преди няколко години имаше малоумно изпълнение по темата. Написването номера на колата трябваше да се прави на ръка върху определено поле почти в средата й, като за целта трябваше да се отлепи предпазното фолио. Да не говорим, че с каквото и да се надписва само след няколко месеца на слънце вече е избледняло. Добре, че някой в КАТ или АПИ се усети и този безумен начин на надписване отпадна.Така, че си прав за електронното вписване. Друг въпрос е, че едни наши момчета изтървават далаверата!

6

Анонимен

преди 8 години

Като имаше идея за вписване на номера в/у винетката ревахте, зер като имаш 5 коли, друго си е да караш само с една винетка. Сега пък, що не се вписва? Истината е в единна електронна с-***, плащаш и номерът на колата се запаметява. На камерите като излезеш с неплатена такса, получаваш автоматичен фиш. Просто и лесно, така трябва и да е с гражданската. А онази крадлива гадинка трябва да я вкарат в пандиза за дълго!

5

хммм

преди 8 години

Много тъжна новина да се смееш ши или да плачеш. Да го хванат при обир на банка Ок няма проблем, ама сега и в затвора ще го базикат даже. Хората нямат пари за храна, тоя не го е направил за да стане по богат. Ония театралните артисти в парламена са за затвора, не тоя. Със затварянето на тия българия няма да стане по добра, защото утре друг ще му заеме мястото.

4

detelina

преди 8 години

ХА,ХА, ХА,Този ще е най-големият престъпник за 25 години.Кога ще закопчеят виновните за корупция,кога!?За мизерията в ,която живеем, кога!?Ей, тази държава не случи нито на политици, нито на престъпници,ха, хаха,ха!

3

Анонимен

преди 8 години

добре бяха измислили номера на колата да се пише на винетката.

2

Анонимен

преди 8 години

На този му е за сефте я го пуснете пича

1

светнат

преди 8 години

Чиста работа, за какво му е да чупи стъкло като може да си открадне цяло.Подозирам, че скоро ще почнат да крадат цели коли заради едната винетка.