Снимка: архив Булфото
fallback

Състоянието на прободения вчера в "Младост" младеж е стабилно и няма опасност за живота му, съобщиха от МВР.

Както Dnes.bg писа 20-годишното момче бе намушкано вчера до метростанция в столичния квартал "Младост" 3. Нападателите му са роми.

Oще по темата

Сигналът за инцидента е подаден около 17:40 часа вчера. От МВР уточниха, че след инцидента младежът сам е отишъл в близката поликлиника, информира "Фокус".

Прободната рана е нанесена в горната част на тялото.

Обстоятелствата около инцидента се изясняват.

Има данни, които пострадалият е дал за извършителите, но за момента няма задържани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 8 години

Метростанция Младост 3 е насред полето, в нищото и е опасна за използване точно заради подобни нападения. Не знам кой умник реши точно там да има метростанция!

14

До 13

преди 8 години

"Районът на спирката на метрото", в други новини пише "до спирката на метрото", но и в двата случая означава, че е наръган извън самата спирка, т.е. камери там няма. Ако беше вътре в метростанцията, щеше да пише "В района на спирката на метрото" и може би там има камери.

13

пич

преди 8 години

България се превръща в един Детройт: тъй като малцинството се увеличава числено, започва да тероризира мнозинството все повече и повече, докато вторите просто не напуснат. Когато престъпността от битов характер стигне определени нива, това е ясен показател, че специфична група от хора не спазва правилата и живее на гърба на друга. За пореден път пословичното "Българско гостоприемство" ще ни създаде невероятен проблем. Жалко, че минаха времената когато не беше "нехуманно" да се решават твърдо

fallback