15

Анонимен

преди 8 години

Метростанция Младост 3 е насред полето, в нищото и е опасна за използване точно заради подобни нападения. Не знам кой умник реши точно там да има метростанция!

14

До 13

преди 8 години

"Районът на спирката на метрото", в други новини пише "до спирката на метрото", но и в двата случая означава, че е наръган извън самата спирка, т.е. камери там няма. Ако беше вътре в метростанцията, щеше да пише "В района на спирката на метрото" и може би там има камери.

13

пич

преди 8 години

България се превръща в един Детройт: тъй като малцинството се увеличава числено, започва да тероризира мнозинството все повече и повече, докато вторите просто не напуснат. Когато престъпността от битов характер стигне определени нива, това е ясен показател, че специфична група от хора не спазва правилата и живее на гърба на друга. За пореден път пословичното "Българско гостоприемство" ще ни създаде невероятен проблем. Жалко, че минаха времената когато не беше "нехуманно" да се решават твърдо

12

до 14

преди 8 години

Не покрай а през махалата !Ако си сама жена късно вечер могат да те дръпнат в къщата до улизцата и да викаш няма коеи да те чуе.

11

Анонимен

преди 8 години

Видими резултати !Построиха метро без прилежаща към него инфраструктура И на спирка НАДЕЖДА като слезеш трябва да минеш покрай махалата за да влезеш в комплекса.

10

до 12

преди 8 години

в района на спирката на метрото в столичния квартал "Младост 3"

9

Анонимен

преди 8 години

НА всяка спирка или ДО всяка спирка....Я прочети къде е станало това.

8

Анонимен

преди 8 години

Нали има камери на всяка спирка на МЕТРОТО !

7

Анонимен

преди 8 години

Благославяйте на ГЕРБ, че направиха тази метростанция насред пустошта, за да могат разни като тези двамата да наръгват безнаказано хората опитващи се да ползват метрото.

6

77777

преди 8 години

"Близката поликлиника" е на 15-20 минути пеша от тази метростанция, а градски транспорт покрай тази метростанция няма.

5

???

преди 8 години

Странно! Там няма хора от този етнос, дето не мога да му напиша тук името. А и те на метрото не се качват - няма как да го направят без билет, а тази метростанция е насред нищото - в полето до Младостите.

4

Факт

преди 8 години

Наистина май се връщат времената от 1991-1994 години, когато престъпността вилнееше навсякъде в България.

3

партиен член

преди 8 години

Щом са роми може.Бъдете толерантни.

2

Стефанов

преди 8 години

До Браво, ГЕРБ! - хайде да не стигаме до крайности! да гласуваш с протестен вот точно за БСП си е направо къса памет.

1

Браво, ГЕРБ!

преди 8 години

Ромовете дивеят и в София вече. А Бачварова дава интервюта и ни се кара, че не сме доволни от МВР. Вече съм готов и за *** от БСП да гласувам, за да се измете Мутран от властта.