Взривената аптека. Снимка: Булфото
fallback

Бизнесменът Веселин Марешки отрече сам да е взривил аптеката си в Бургас и категорично заяви, че не се страхува.

"Моята версия за случилото се е опит за отклоняване на вниманието от основния въпрос, а именно защо при цена на дизела във Варна от 2,70 лв. през януари 2014 г. и цена от 1,48 лв. през 2016-а цената на автобусното билетче е 1 лев, а не 0,50 лева?”, попита Марешки в ефира на Нова телевизия. 

Вчера в ранните часове на деня беше взривена аптека на бизнесмена в Бургас. Обектът е разположена в партерното помещение на жилищен блок. Нанесени са само материални щети по охранителната щора и остъклението на аптеката, счупени са и стъклата на апартамента над търговския обект. Няма пострадали.

Oще по темата

Марешки обясни, че в личен план не е притеснен от случилото се, но е притеснен за държавата, че в "21 век, в демократична държава хора се разхождат по улиците с взривове, гранатомети, бомби, боксове и се раздава правосъдие".

По думите му вместо да се обсъжда това, че варненците са ограбвани, се коментират "две стъкла”. Марешки заяви, че няма подозрения кой е взривил аптеката. Той поясни, че е един от малкото бизнесмени, които ходи без охрана и не смята да промени това и в бъдеще.

"Това са разни тролове, които пускат тези слухове, за да омърсяват съзнанието на хората”, допълни бизнесменът.

Към днешна дата Марешки притежава една от най-големите вериги от аптеки и аптечни складове в цялата страна. През есента на миналата година откри първата си бензиностанция във Варна и започна да продава горивата с 30 до 50 стотинки по-евтино.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Емигрант

преди 8 години

Марешки, Марешки... продължавай така скоро ще те четем как са те разстреляли с 5 изстрела и един контролен. Знам какво е да правиш бизнес в България, затова се изнесох. Постоянен стрес, мутри, заплахи и няма никой, който да ти помогне.

51

истина

преди 8 години

Аптеката е взривена от МВР само те имат взривни устроиства

50

neo5

преди 8 години

За харабежния Марешки не знам, но днеска на бензиностанцията аз избухнах, с 60 лв. - 40+малко отгоре литра дизел (1.48), опашка имаше на около 400 метра от самата бензиностанция и чаках около 25 минути за зареждане, а самите служители на бензиностанцията бяха доста луднали, правеха жестове на ръце за минаване напред колите и коя кола къде да се нареди. :D :D :D Поздрави от Варна !

fallback