Снимка: Булфото, ахрив

Общ преглед

Взривът пред нашата аптека в Бургас и няколкото счупени стъкла не е предупреждение срещу мен. Той е сигнал към Вас - гражданите на България. Това написа бизнесменът Веселин Марешки в официално обръщение, изпратено до медиите.

"За мен е абсолютно непонятно как е възможно в правова и демократична държава, член на Европейския съюз, в началото на 21-ви век, по улиците да се разхождат хора, въоръжени с боксове, ножове, пистолети, взривни вещества и да малтретират, убиват и взривяват безащитни хора", пише още Марешки.

Още по темата

"Народът е поставен на колене, изправен до стената, изпосталял от ежедневната си битка с монополите, картелите и всички други негласни организации, които го използват единствено като дойна крава, без да му дават дори елементарни условия за живот", пише бизнесменът.

По думите му, взривът в Бургас е сигнал за безсилието на тези, "срещу които дръзнахме да се изправим". Според Марешки взривът е сигнал, че те не приемат да има честен и нормален бизнес в България. 

"Те знаят, че народът е готов да застане срещу корупцията и картелите, които го карат да изнемогва. И се опитват да спрат с всички сили това", смята още Марешки.

"Ние намерихме начин да покажем и докажем практически, че цените на горивата могат да бъдат по-ниски. Днес аз съм лицето на битката срещу робството на картелите и монополите", написа бизнесменът.

По думите му този взрив е отклоняване на вниманието от един абсолютно реален факт - "Ниските цени на горивата трябва да понижат цените на всички стоки в потребителската кошница".

"Днес има отлична, перфектна възможност да се подобри бързо и лесно страндартът на живот на българина", смята Веселин Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар