Следователи оглеждат района Снимка: Bulphoto
fallback

При огледите на мястото край столичния квартал "Бистрица", където бе открито тялото на 63-годишния Александър Антов, собственик на модна къща "Агресия", не са намерени нито оръжие, нито гилзи, пише БТА, като се позова на разследващи случая.

Мъжът е напуснал дома си около 19.00 ч. снощи, като излязъл да разхожда кучето си. Няколко часа по-късно домашният любимец се върнал сам, без стопанина си и близките му подали сигнал в полицията.

Oще по темата

От снощи е започнало издирване. Посреднощ полицаите са намерили тялото на бизнесмена на алея близо до дома му, където бил застрелян с два куршума в главата. Днес полицията е извършила повторен оглед на мястото. 

Според кмета на Бистрица Николай Гюров най-вероятно става въпрос за битова драма, а убийството е аматьорско. По думите му Антов е бил много земен човек. По никакъв начин не е изглеждал притеснен и не се е движел с охрана.

Униформените са иззели всички записи на камери от района. В момента те се преглеждат в СДВР

Припомняме, че по-рано днес в Бистрица бе намерен труп на възрастен мъж. Тялото е открито около полунощ в гориста местност. Извършени са съответните процесуални действия.

Около името и бизнеса на Александър Антов няма скандали. Търговската марка "Агресия” съществува в България от 1989 година и е наложена на пазара от вече 25 години, като най-добрата при производството на мъжки официални облекла. Работи с най-известните модни компании в света. Модната къща има магазини в цялата страна и облича българските спортисти за олимпиади години наред. Компанията е представител на бранда Polo Ralph Lauren.

Убийството на Антов е втори разстрел в рамките на седмица. На 7 януари в столичния кв. "Градина" неизвестни извършители отнеха живота на Веселин Стоименов - по прякор Веско Дебелия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Джулия

преди 8 години

"Според кмета на Бистрица Николай Гюров най-вероятно става въпрос за битова драма, а убийството е аматьорско."Защо няма заловени ако е аматьорско убийството?"Битова драма с куршуми в главата" !!! Моля ви се....не сме расли в саксия!

36

Анонимен

преди 8 години

Дръжте мигрантите,има много нахални хлапета.Засега полицията денонощно ги лови,ама явно саизпуснали някое терористче.

35

Анонимен

преди 8 години

Кмета е от бистришките тигри;)

fallback