Снимка: архив Булфото
fallback

Стрелба избухна в центъра на София. Мишена е бил офис на Алексей Петров. Има ранени. Това съобщи БНТ, цитирайки полицейски източници.

Oще по темата
Престрелката е станала малко преди 18 часа тази вечер в района на бул. ”Черни връх”.

По информация на БНР е стреляно  от автомобил, който е успял да напусне мястото на престъплението. Районът е отцепен от полицията.

Движението в района на инцидента е отцепено от силите на реда.

Има три линейки на мястото на стрелбата.

Няма данни за жертви, пострадалите са трима и са откарани в болнично заведение, съобщиха от МВР, цитирани от "Фокус". Криминалисти работят по изясняване на обстоятелствата около стрелбата.

bTV съобщава, че в инцидента е възможно да е замесен охранител на Алексей Петров. 

В края на октомври срещу Алексей Петров бе извършен опит за убийство след като по колата му стреляха с гранатомет. Грешно прицелване тогава спаси живота на бившата барета.

Очаквайте подробности!

*Информацията е актуална към 18.56 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Един съвет към Вера К. Александрова и БНТ - Да вземат една карта и да видят къде е центъра на София."----И аз така им казвам, бул. "Черни връх" може да тръгва от Перловската река, но стига до Драгалевските гробища. Аз съм роден и расъл в кв. "Лозенец", да не ме заблуждават :)А иначе, преди време една водеща си призна пред интервюирания: "И аз не съм расла в София"

44

Анонимен

преди 8 години

Поне след звездичката пишете, че е възможно (да се чете сигурно) това да е платена реклама или още по-завоалирано, като продуктово позициониране. :-)

43

Анонимен

преди 8 години

до 61Те на Георги Марков чак във Лондон го боцнаха с отровен чадър, тук ми разправят смешки.

fallback