Снимка: Булфото, ахрив
fallback

8-месечно бебе е с опасност за живота след катастрофа на Главен път 1-6, съобщиха от полицията.

Вчера, около 8.00 часа в полицията в Елин Пелин е подаден сигнал за пътнотранспортно произшествие с пострадали.

При огледа е установено, че лек автомобил "Мерцедес", управляван от 76-годишен водач, не е спрял на знак "Стоп" при пресичане на главен път и се е блъснал в движещ се лек автомобил "БМВ".

Пострадали са пътуващите в "БМВ"-то 24-годишна жена, която е със счупена дясна подбедрица, и 8-месечно бебе, настанено в детска травматология със счупен череп и счупено дясно бедро, съобщи "24 часа".

Детето е с опасност за живота. Водачът на "Мерцедес"-а също е настанен за лечение с мозъчен кръвоизлив.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

до 4

преди 8 години

Столчетата за деца до 1 година са задължително с гръб към движението. Така при удар *** се плъзга назад. Ако е възможно, детето е така до 2 годинки.

13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5Не бъде голословен - кажи какъв процент (или брой) ПТП са станали заради възрастни водачи? Накрая ще се окаже, че невъздържани младежи зад волана причиняват повече и по-големи щети.

12

Анонимен

преди 8 години

Не е проблем възрастта на човека. Всеки остарява по различен начин. Но проблем е, че водачите на Ауди-та,Мерцедес-и и БМВ-та не спазват правилата за движение. Такова нещо като предимство, червен светофар, знак СТОП за тях не съществува. Те са винаги с предимство ... по пътя за Свети Петър. Въпросът е колко хора ще повлекат заедно със себе си. Трябва да се въведе периодичен психо-преглед и изпит за правилата на движение по пътищата за каране на кола с повече от 150к.с. под капака.

fallback