14

до 4

преди 8 години

Столчетата за деца до 1 година са задължително с гръб към движението. Така при удар *** се плъзга назад. Ако е възможно, детето е така до 2 годинки.

13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5Не бъде голословен - кажи какъв процент (или брой) ПТП са станали заради възрастни водачи? Накрая ще се окаже, че невъздържани младежи зад волана причиняват повече и по-големи щети.

12

Анонимен

преди 8 години

Не е проблем възрастта на човека. Всеки остарява по различен начин. Но проблем е, че водачите на Ауди-та,Мерцедес-и и БМВ-та не спазват правилата за движение. Такова нещо като предимство, червен светофар, знак СТОП за тях не съществува. Те са винаги с предимство ... по пътя за Свети Петър. Въпросът е колко хора ще повлекат заедно със себе си. Трябва да се въведе периодичен психо-преглед и изпит за правилата на движение по пътищата за каране на кола с повече от 150к.с. под капака.

11

Разбирачев

преди 8 години

За мен нещата изглеждат така: този на 76 години с Мерцедеса вижда някъде в далечината BMW-то, но понеже е много много далеч и има ограничение на скоростта на 50 или 60 км/час, той спокойно си излиза на главният път. Само дето BMW-то е летяло я с 150, я с 200 км/час и това е резултатът.

10

Тео

преди 8 години

Дано се оправи малчугана без последващи поражения. Дали е бил в бебешко столче или не - вече няма значение - каквото и да е ще тежи на съвестта на майката. Както и това ако е карала над разрашеното. Станалото-станало, сега и този с мерцедеса ще пати но като се обърне каруцата пътища много. А и е напълно възможно човека да е получил инсулта и за това да не е спрял. Пише, че е настанен с кръвоизлив в мозъка. Дано се оправят всички, ламарини се купуват -живот не!

9

Анонимен

преди 8 години

Стига бе, хора ... на 76 е!!! Трябва да има някакви промени, дано и ние доживеем тези години, ама не всички хора са за коли..... Като видя някоя пенЦия да крета с 30км/ч и направо ми се изправят косите, щото не знам каква маневра ще направи....

8

Анонимен

преди 8 години

Най-вероятно човекът с Мерцедеса не е предположил, че BMW-то се движи с 120 км/час, вместо с разрешените 50 или 60 км/час, на това място. Това е нарушение, което се извършва от всички шофьори движещи се по главен път, който пресича път без предимство. Просто човекът е свикнал да шофира в обстановка, в която правилата се спазват, но е попаднал на това BMW.

7

Патил

преди 8 години

Така е, прав си за знаците на тези кръстовища. По принцип намалям от 90-100 на 70 (не до 50-60) на такива кръстовища с голяма видимост, но скоро ми се случи да изкочи един дядо, та ми се наложи да понабия сериозно спирачките. Оттогава си знам урока - има-няма видимост - 50 и това е.

6

Ужас

преди 8 години

Поредния селски дъртак, бързащ за нивата с мерцедес на 300 години. После реват че пенсиите им били малки. Този е сто процента пенсиониран военен, каквито в онези райони с лопата да ги ринеш. Цял живот са лежали, и са живи и здрави, но много изкукали и ако някой не им вземе колите и на 95 ще карат. Този дъртак, ако ще да мре, но дано бебето се оправи, и да няма последствия.

5

Анонимен

преди 8 години

Абе тия дъртаци няма ли кой да им събере книжките !! Страшна напаст...само като видя такъв настръхвам ! Ужасно много инциденти стават заради тези пенсии ! Трябва да се промени нещо незабавно ! След 70 години възраст например - всяка година на опреснителен курс !

4

EN

преди 8 години

До АнонименВместо много да се чудиш се моли за живота и здравето на бебето. Като ти влезе ламарината в главата и към луната да си обърнат - все тази!Освен това, бебешко кошче няма как да се сложи в друга позиция!

3

Анонимен

преди 8 години

Аз друго се чудя: дали детето е било в столче обърнато с гръб към движението? Така *** му би трябвало да е предпазена.

2

Анонимен

преди 8 години

Дядото се е отнесъл и е пресякъл подбалканския без да спре? Ужас.Чудя се дали шофьорът на BMW-то от своя страна е намалил до 50 или 60 км/ч, каквито знаци има навсякъде на такива кръстовища. Хващаме ли бас с оглед на травмите?99% от шофьорите караме поне малко безрасъдно (и себе си слагам в кюпа). Вярваш в себе си и колата, но тия знаци се слагат с причина

1

Az

преди 8 години

За това, над 65 години, книжката да им се отнема! Заради един пенсионер на 74 г., който явно е имал няква супер спешна работа да свърши, сега може да си отиде един 8-месечен живот!