Снимка: Булфото, ахрив
fallback

Днес около 11.30 часа 46-годишен мъж от Кюстендил е загинал при инцидент на изхода от Монтана към Лом, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Той карал ТИР и слязъл на шосето, за да говори със свой колега - шофьор на друг ТИР. Между двамата възникнал спор, който прераснал в саморазправа.

46-годишният шофьор бил блъснат към центъра на платното за движение и бил пометен от трети ТИР с турска регистрация, който минавал в този момент. Мъжът загинал на място.

По случая е образувано досъдебно производство, а криминалисти и следователи в момента извършват оглед на мястото.

Движението по направлението от Монтана към Лом и Видин е затруднено, но не е спряно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

biko bo

преди 8 години

Международните шофьори не са ***. *** са тези, които не уважават честният труд без значение какъв е той. А бързаме за да има кво да ядеш, облечеш, и пиеш ти и всички други, които познаваш. Уважавай труда на хората. Защото и представа нямаш ти и другите аматьори на пътя що за професия и живот е това. Е няма да има промяна с този манталитет.

5

Анонимен

преди 8 години

......Време е и тези *** тираджийте да се научат , че и за тях има правилник и други участници в движението...Вечно бързат, вечно не им стигат часове и паузи ..И резултатите са на лице ....Но, лошото е , и че контролните органи могат да се купят с 30-50лв.

4

Анонимен

преди 8 години

ЕДИНИЯТ Е БИЛ СЕЛЯНИН А ДРУГИЯТ ОЩЕ ПО ГОЛЕМ СЕЛЯНИН.

fallback