6

biko bo

преди 8 години

Международните шофьори не са ***. *** са тези, които не уважават честният труд без значение какъв е той. А бързаме за да има кво да ядеш, облечеш, и пиеш ти и всички други, които познаваш. Уважавай труда на хората. Защото и представа нямаш ти и другите аматьори на пътя що за професия и живот е това. Е няма да има промяна с този манталитет.

5

Анонимен

преди 8 години

......Време е и тези *** тираджийте да се научат , че и за тях има правилник и други участници в движението...Вечно бързат, вечно не им стигат часове и паузи ..И резултатите са на лице ....Но, лошото е , и че контролните органи могат да се купят с 30-50лв.

4

Анонимен

преди 8 години

ЕДИНИЯТ Е БИЛ СЕЛЯНИН А ДРУГИЯТ ОЩЕ ПО ГОЛЕМ СЕЛЯНИН.

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1Има решение. Хората трябва да се променят. Това става с държавна политика на масово образование. Образование наново за критичната маса от хората с акцент върху гражданско поведение и морал. Без никаква алтернатива. Ако не - няма шофьорка книжка, няма гласуване и т.н.

2

boko bo

преди 8 години

Има едно лесно и евтино решение. И то е в реалното върховенство на закона. За да се случи това са нужни историческо-фундаментални промени във всяка една област на животът ни. Статуквато, което властва вече 26г. няма обаче да го позволи. А и няма воля в самите нас. Имам в предвид множеството от пълнолетни граждани на РБългария. Аз самият съм шофьор и познавам от кухнята естеството но тази работа. Големите фирми са перални до една. И на кои перат. На тези сладури от синият екран дето са загрижени за народнато благо и просперитет. Уууууууууу

1

Анонимен

преди 8 години

просто няма нужа от Коментар... хората се превъщат в Диви Животни, няма решение...