Снимка: Булфото, архив
fallback

Неадекватен шофьор е блъснал два полицейски коли и е ранил един от униформените при преследване в Русенско, съобщиха от полицията в крайдунавския град.

Около 13.30 часа вчера бил получен сигнал от мъж от Сливен, че 27-годишният му син карал БМВ в посока от Тутракан към Русе, но принудил със сила дядо си, който се возил в колата му, да слезе.

После младият мъж продължил с БМВ-то, като в колата с него останала майка му.

Полицаи от районното управление в Сливо поле са засекли автомобила, но когато са подали сигнал със стоп-палка, шофьорът не се подчинил и продължил към Русе.

Втори автонаряд на КАТ е опитал да спре шофьора на колата на межуднародния бул. "България", но също без успех. Той си продължил по главния път за Бяла, а полицаите започнали да го преследват.

Беглецът се отклонил на разклона за село Пиргово, преминал през населеното място, продължил през село Мечка и достигнал до местността Стълпище. В същото време в областната дирекция на МВР била получена информация, че 27-годишният мъж свалил от колата и майка си в района на Мечка.

На помощ са изпратени допълнителни полицейски екипи. Униформените настигнали БМВ-то в Стълпище.

Тогава 27-годишният шофьор умишлено блъснал на заден ход, няколко пъти, патрулните автомобили, след което продължил към село Тръстеник. В района на местността Липовак колата закъсала и била застигната от пътните полицаи.

При задържането шофьорът оказал съпротива, като единият от полицаите получил контузия на ляв крак.

27-годишният мъж е бил откаран в русенската болница, където му е взета кръвна проба за химичен анализ. След това мъжът бил прегледан и в центъра за психично здраве в града.

Той е задържан за 24 часа, като работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 8 години

Неадекватен шофьор е блъснал два полицейски колиili DVE policeiski koli ?

26

шаш

преди 8 години

Народът лудна!!

25

Хахаха

преди 8 години

"При задържането шофьорът оказал съпротива, като единият от полицаите получил контузия на ляв крак." Явно този полицай има повече от един леви крака. :)

fallback