fallback

Общ преглед

Три са жертвите при верижната катастрофа в тунела "Витиня". Тежко пострадали са още четирима, като двама от тях са настанени в Окръжна болница. Спасителните екипи са транспортирали до различни болнични още 10 души, чието състояние не е толкова тежко.

Oще по темата

На място все още има екипи на Спешна помощ, на полицията и на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението", които казват съдействие на пострадалите.

По данни на Областната дирекция на МВР, инцидентът е станал в самия тунел. Заради несъобразена скорост два ТИР-а се завъртат и се удрят на пътното плато като така са предизвикали верижния сблъсък.

Според очевидци в пътния участък е имало разлято гориво. Към момента не е установено дали това е причината за тежкото произшествие. По предварителна информация близо 50 автомобила са участвали в тежкия инцидент.

Движението в участъка продължава да се отклонява по стария път, но от там се пропускат само леки автомобили. Тежкотоварните автомобили изчакват на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 8 години

с новия закон едиствено ще се вдигнат глобите за вас нно джигитите НЯМА ДА ГИ ЛОВЯТ НИТО КАМЕРИТЕ НИТО ЗАКОНИТЕ..В ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ ТОЛЕРИРАТ ФИНАНСОВО И ВЛАСТОВО НО НЕ И МОРАЛНО ОБЕЗПЕЧЕНИ СУБЕКТИ

33

е

преди 8 години

закона винаги се прилага не върху виновния субект(в случая злонмерен разлив на деривати на пътното платно) а вурху жертвите на престъпенивто.Техническеските средства автоматично заснема регистрационите номера извън списъка с платилите за медиино спокойствие джигити

32

Nona

преди 8 години

Пътувах няколко пъти до Враца,но вече съм доволна,че няма да се налага!Карам сравнително малка градска кола и близките ми винаги са притеснени когато съм извън София.Тирове и всякакви тежки камиони летят с над 120 км и ако това не е безумие,просто нямам думи.Изпреварване в тунелите е нещо съвсем нормално за ненормалните ид'иоти зад волана

fallback