34

Анонимен

преди 8 години

с новия закон едиствено ще се вдигнат глобите за вас нно джигитите НЯМА ДА ГИ ЛОВЯТ НИТО КАМЕРИТЕ НИТО ЗАКОНИТЕ..В ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ ТОЛЕРИРАТ ФИНАНСОВО И ВЛАСТОВО НО НЕ И МОРАЛНО ОБЕЗПЕЧЕНИ СУБЕКТИ

33

е

преди 8 години

закона винаги се прилага не върху виновния субект(в случая злонмерен разлив на деривати на пътното платно) а вурху жертвите на престъпенивто.Техническеските средства автоматично заснема регистрационите номера извън списъка с платилите за медиино спокойствие джигити

32

Nona

преди 8 години

Пътувах няколко пъти до Враца,но вече съм доволна,че няма да се налага!Карам сравнително малка градска кола и близките ми винаги са притеснени когато съм извън София.Тирове и всякакви тежки камиони летят с над 120 км и ако това не е безумие,просто нямам думи.Изпреварване в тунелите е нещо съвсем нормално за ненормалните ид'иоти зад волана

31

9999

преди 8 години

Докога КАТ, МВР и управляващите ще си затварят очите за безобразно и престъпното каране на турските тирове в България!!!! Турчинът шофьор е уникално животно - тъпо, безмозъчно и нагло.

30

ЛЕВСКИ

преди 8 години

Гунди и Котков са загинали много по-нататък - в ниското при виадукт "Бебреш". Просто карайте внимателно!!!

29

Иванов

преди 8 години

В България има няколко места с рязка промяна на климатичните условия и за съжаление това е след тунели - Витиня и Траянови врата. Но помислете дали някога сте виждали информация преди тунела, какво ви чака след него??? Или вътре??? Най-лесно е да напишеш "несъобразена скорост." Нима можеш да очакваш, че ще вали дъжд примесен с гориво? МВР твърди, че гъстата мъгла зад тунела е причина. Но кой да ти каже??? А иначе при дъжд на магистрала караш вместо с 140, с 80. А с 30, но за някои пак е много.

28

Анонимен

преди 8 години

Gundi(to) i Kotkow(oto)?! De.... seliaka!

27

1971 г.

преди 8 години

Това място е ПРОКЪЛНАТО! На 30 юни 1971 година там загинаха звездите на българския футбол Гундито и Котков.

26

anonimen

преди 8 години

vijdam 4e ima osvetlenie no nqma elektronna sistema ,moja da se vavede i vidienabliodenie ako stane katastrofa da ne prerastne vav verijna da ima elektronni tabeli o6te predi tunela da preduprejdavat 4e v tunela ima katastrofa vav vega na texnologiite sme tova e sramno da ne zna6 kvo te 4aka vatre i da se natrese6 v katastrofiralite

25

DreamTheater

преди 8 години

Безопасното каране изисква мислене.Мисленето отсъства, явно,защото е свързано с манталитета.Затова жертвите са адски много.Бог да прости загиналите.

24

до 21

преди 8 години

не бе, Костов е виновен, кви янкита те гонят.

23

Мумба

преди 8 години

К'о ста'а?

22

Анонимен

преди 8 години

До Василев Прав си,но сме много малко човеците,които разсъждаваме по този начин и всичко идва от възпитание,морал ценностна система а къде са те?!Ами там,където казваш ти как баща му псува и изпреварва всички по пътя,а майка му отива и бие учителката?!?!

21

Анонимен

преди 8 години

Всичките ще тежат на съвестта на Станишев , който не прие законите за пътищата и по-добрите мерки.Всеки си поди кампаниите за плащане и купуване на гласове,а самите хора мрът ,мрът заради тези дето ще ги избират, заради беззаконитео заради рушветите на катаджиите, заради простотията на хората и докогато всичко това се търпи на магистрала със 150 коли ще има верижни с по 50 коли.Защо в Китай с 50 ленti няма веижни с 500 000 коли?Щото има хора, а не *** като нас.

20

внимателно

преди 8 години

Знаете ли какво е несъобразена скорост? Скорост, при която ако се наложи да спреш рязко, колата наистина да може да спре. Когато вали дъжд и пътят е слъзгав дори и при 30км/ч може да се движиш с несъобразена скорост.Спазвайте дистанция! Когато навън вали пътят е хлъзгав и спирачният път понякога е 50+ метра. Така че го имайте предвид следващия път когато шофирате, ако не искате после и вас да ви гледаме на снимки из новинарските сайтове.

19

Анонимен

преди 8 години

Ако Цветан Василев продължава с интервютата ще има и паднали самолети само и само фокуса да се измести,гарантирано от ДПС и ГЕРБ

18

АБВ

преди 8 години

Никой не ви е виновен освен самите вас, уважаеми БЪЛГАРИ! То е ясно, че този коментар ще е само оценен с минуси, НО си помислете - защо ви сполетяват тези беди?!? Не ли е поради омразата, омразата и негативизма към различните?! Помислете си!

17

Анонимен

преди 8 години

4: "...Проблема НЕ е в превишена скорост или дистанция..."А в кое е проблемът бе, капацитет? Дистанцията се определя именно от скоростта (ама, че изненада...) При 80 км/ч на суха настила (в тунел) трябва да се движиш на безумно малко разстояние пред предния (което за съжаление е практика) за да се нацепиш с такава сила. Случайността идва, чак когато я повикаш ;)Как да не ме е страх да возя децата си, като си помисля, че такива като теб може да са на пътя?

16

Анонимен

преди 8 години

До ДА СЕ ЗНАЕПриятел, нещо те хапе щъркела а?Тази статията е за катастрофата в тунелаЗа крадеца Цветан Василев пишем в съседната статия

15

Де Лириум

преди 8 години

От както режима на пожарникаря е на власт, България премина от опита за колективно самоубийство към национален делириум!