Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

Британският MMA боец Джон Кери, който пощури бургаската полиция с вандалските си изпълнения в Слънчев бряг, бе изписан днес от болницата в Бургас.

Кери сподели, че вече се чувства по-добре и през тези дни най-много му липсвали децата.

Той заяви, че вярва в българското правосъдие, като отправи благодарности за грижите, които полагал полицейския служител, поставен да го охранява в болничната стая.

Oще по темата

От Апелативна прокуратура – Бургас вчера обявиха, че Джон Кери е привлечен към наказателна отговорност.

"С постановление на Районна прокуратура Несебър е привлечен към наказателна отговорност британският поданик Джон Кери за извършени множество престъпления против собствеността и по транспорта и съобщенията: кражба на чужда движима вещ, хулиганство, съпроводено със съпротива на органи на властта, изпълняващи задълженията си по опазване на обществения ред, като деянието се отличава с изключителна дързост, противозаконно повреждане и унищожаване на чужди движими вещи, като престъпленията са били извършени в условието на съвкупност", се казва в прессъобщение на прокуратурата.

На Кери е наложена и "забрана за напускане на пределите на Република България".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

анонимна

преди 8 години

Този *** нали чакаше майка си ! Защо тя не му носи куфара с посраните *** , а задължават полицая . Той не му е слуга.За тази дейност се заплаща. До кога ще унижават полицаите уж от служебна гледна точка и че така го изисква закона. А има ли такива.?!Защо не го носи някой генерал?!И той получава заплата и то не по малка от тази на полицая

50

Кери

преди 8 години

Тоя куката що му носи куфара ?

49

оооо

преди 8 години

Ми аз не виждам полицая да се кефи или да се гордее с това, че му носи куфара на тоя. Даже доста криво си го гледа. Стига сте плюли по полицаите, защото те изпълняват нарежданията на по-висшестоящите независимо дали им харесва или не.

fallback