Снимка: Reuters, архив
fallback

Жена от Сливен е била задържана за 24 часа, след като е ударила учителката на сина си. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Сливен за БТА.

27-годишната майка от сливенския квартал "Надежда" вчера е нападнала и ударила с юмрук 58-годишната преподавателка по време на изпълнение на служебните й задължения. Инцидентът е станал в Шесто основно училище "Братя Миладинови", където се обучават деца от ромския квартал на Сливен.

По думите на говорителя на полицията в Сливен Първолета Мандинска, детето досаждало на момичетата в класа, които се оплакали на учителката, а тя го е плеснала през ръцете.

Срещу 27-годишната жена е образувано бързо досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 8 години

ДО 21ПОДКРЕПЯМ. ИМА РЕД И ИЗИСКВАНИЯ И ДИСЦИПЛИНА НАВСЯКЪДЕ И В УЧИЛИЩА А И НА РАБОТНОТО МЯСТО ПОСЛЕ. ДА СВИКВАТ

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 19Мен в училище са ме били, но и винаги е имало защо. Никога не съм виждал учител да удари някой от моя клас или от съседни само защото му е кеф. Писна ми да гледам по новините не виждаш ли стоях си кротко и мирно и учителя дойде и ме преби. Били са ме в училище прибирам се казвам на баща ми, че учителката ме е била. Първия въпрос винаги му е бил "А ти какво си направил за да се стигне дотам?". И си изкарвам допълнително бой така. Станал съм човек, а не разглезен ***.

15

Анонимен

преди 8 години

На *** образование не им трябва. Защо пускат в училищата същества като сина на тази ромка?!Ако бащите на тормозените от ромчето момичета са мъже на място, значи ръката на 27-годишната човекоподобна вече би трябвало да е счупена.Само че информацията е непълна - на колко години е това ромско момче, 27-годишната му майка колко други деца има. Питам, защото ми е любопитно по колко лева месечно се взимат от нашите данъци, за да може тази ромка да си мързелува спокойно и да бие учителката?

fallback