17

Анонимен

преди 8 години

ДО 21ПОДКРЕПЯМ. ИМА РЕД И ИЗИСКВАНИЯ И ДИСЦИПЛИНА НАВСЯКЪДЕ И В УЧИЛИЩА А И НА РАБОТНОТО МЯСТО ПОСЛЕ. ДА СВИКВАТ

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 19Мен в училище са ме били, но и винаги е имало защо. Никога не съм виждал учител да удари някой от моя клас или от съседни само защото му е кеф. Писна ми да гледам по новините не виждаш ли стоях си кротко и мирно и учителя дойде и ме преби. Били са ме в училище прибирам се казвам на баща ми, че учителката ме е била. Първия въпрос винаги му е бил "А ти какво си направил за да се стигне дотам?". И си изкарвам допълнително бой така. Станал съм човек, а не разглезен ***.

15

Анонимен

преди 8 години

На *** образование не им трябва. Защо пускат в училищата същества като сина на тази ромка?!Ако бащите на тормозените от ромчето момичета са мъже на място, значи ръката на 27-годишната човекоподобна вече би трябвало да е счупена.Само че информацията е непълна - на колко години е това ромско момче, 27-годишната му майка колко други деца има. Питам, защото ми е любопитно по колко лева месечно се взимат от нашите данъци, за да може тази ромка да си мързелува спокойно и да бие учителката?

14

анонимна

преди 8 години

Преди много години учителят ми по пеене ни биеше с цигулката по главите защото нищо не разбирахме нито от цигулка нито от ноти. Само мъчехме професията. Всеки един от нас е почувствал лъка или цигулката върху черепа си. Е??? не сме починали. Нашите родители дори не знаеха че ни учат в час по пеене на цигулка. А сега на майката побойничка да няма къса процедура а........ бой но с жилава пръчка по черния не интегриращ се ***.

13

Анонимен

преди 8 години

от 14 : насилието поражда насилие, има безброй начини детето да бъде и поучено, и наказано - като започнем с отстраняване от училище, или изключване дори - но на даскалите не им стиска, точно така!!, защото ще си загубят работата, държавата плаща около 2К на година за дете, и сакън някое да не го изтървеме... На защитниците на учителите ще задам въпроса - ако учител независимо защо и как, посегне на Твоето дете - какво ще направиш?

12

До 14

преди 8 години

Ако ти е виновно детето не би трябвало да реагираш а да потърсиш отговорнаст от детето си за постъпката му .И ако има вина не да го защитииш а да го поучиш.Това е правилното.Ако всички скачяме срущу учителите ,утре няма да остане един ,как се издържа на невъзпитани и агресивни деца,едно да оправдаеш за непристойно поведение всички ще ти се качат на главата,как тогава сама жена да издържи на подобно нещо.Трябва закон да защитава учителите ,да им дава права и отговорност,но и мярка.Това е.

11

До 14

преди 8 години

И кой е другият начин да чуя?Ако тази учителка пет пъти каже едно и също и няма ефект как да си предаде урока.Естествено че идва шамара,това се помни.И аз го помня когато бях ученик,жив съм здрав съм ,образован ,управлявам фирма и то в България.Така че нищо няма да му стане,щом и в Англия са на това мнение,папата също значи ефект има.Щом не слушат шамарче това е.С една сюрия разюздани гаменчета няма управия.Като в Сащ да се стрелят съученици ли ........от свободия,това е др.крайност.

10

жж

преди 8 години

До АнонименНякои от друго не разбират. Пък и с блага дума няма как да стане, щото не говорят езика на учителката. Сори.

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 17Малко им е боя на новите поколения. Гледай какви *** станаха.

8

Анонимен

преди 8 години

Само аз ли прочетох че учителката е ударила дете?? без да съм от съответният етнос - също бих реагирал на учителя по подобен начин когато разбера. Ако детето е направило беля или по друг начин си е заслужило някакво наказание - нека си го получи, НО не и чрез физическа саморазправа от страна на учителите. В случая каквото повикало, такова отговорило - добре го е научила значи, утре да не се чуди ако и то посегне да удря! Баси сбърканяците.

7

Веско

преди 8 години

До Анонимен 11Ъ! Сигурен ли си в лицето?

6

Анонимен

преди 8 години

Изключвате синчето от училището и да си търси другаде. Междувременно спирате детските помощи за него, докато не тръгне отново на училище.

5

Анонимен

преди 8 години

PO VREMETO NA TORSKOTO PRSASTVIE NA UCITELITE E BILO ZABRANENO DA BIAT DEZATA.PO VREME NA FASHISTKOTO ROBSTVO SASHTO E BILO ZABRANEN.PO VREMETO NA KOMUNISTICESKATA IDILIA UCITELITE,KOITO BIAT DEZATA BIAHA IZPRASHTANI V LAGERA BELENE ZA SVETOTATSTVO I OMRAZA.DNES PO VREMETO NA DEMOKRAZIATA UCITELITE BIAT DEZATA,A RODITELITE SA DLAGNI DA GI ZASHTITAVAT OT TAZI PASMINA.

4

Сливналия

преди 8 години

Та това там е всекидневие ....

3

Анонимен

преди 8 години

UCITELITE IZPITVAT OSOBENNA RADOST DA IZMACVAT DEZATA,ZATOVA E PRAVILNO DA BADAT NAKAZVANI S BOI.

2

Анонимен

преди 8 години

Ех, тези българки, не се научиха да уважават учителите и лекарите! Сигурно си го е заслужила учителката защото е изисквала българчето да говори на български, да в чисто и да не смърди, да уважава реда в клас и да си учи уроците. Гадни учители се навъдиха напоследък. Но за сметка на това умни, образовани, културни и чисти родители им дават уроци по справедливост. Дано има повече!

1

Момо

преди 8 години

А едно време родителите шамареха децата си, ако правят бели в училище...