Снимка: Булфото, архив
fallback

Крадец сви билети от националната лотария на обща стойност 1 200 лева от магазин в Добрич, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 26 септември, около 06:07 часа, в полицията в града е получено съобщение за взломена входна врата на магазин за хранителни стоки на ул. "Трапезица".

Установено е, че неизвестен извършител, чрез изкъртване на входна врата, е проникнал в магазина и е извършил кражба на стелаж с билети от националната лотария на стойност 1 200 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Мотика с Лук

преди 8 години

Ами не, в грешка си. Билета не се регистрира никъде. Пробвай да си купиш 100 билета и гледай колко ще сканират и сам си прави сметката ;) Още повече, билетите не са поредни в даден обект. Не знам как го постигат това, но предполагам още преди доставка до обекта.

3

Луд с Мотика

преди 8 години

До МомоНулева е защото дори и да имат печалба, не са регистрирани като продадени. Така че няма как да докаже че ги е купил и да си търси печалбата. Що са такива прости и крадат билети не знам. Няма полза от краден билет, дори и 2 млн. да му е печалбата.

2

Момо

преди 8 години

Защо да му е нулева?Той пари за тях не е давал.

fallback