fallback

Тежка катастрофа стана тази сутрин между маршрутка и лек автомобил на кръстовището на булевардите "Константин Величков" и "Александър Стамболийски", съобщи Нова телевизия.

За момента се съобщава за 6-7 пострадали при инцидента. Двама души са откарани в "Пирогов".

И двамата шофьори се обвиняват взаимно, че са преминали през кръстовището на червено. На мястото на инцидента са пристигнали три линейки, които помагат на ранените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Кон

преди 8 години

Що за новина е тази, където не се съобщава как е станало ПТП-то, а само се изброяват участниците? Винаги е важно как е станало, кой е виновен. Тук няма новина, оповестяване само, нещо като сводка за да си наглеждаме роднините.

4

Аз

преди 8 години

Като гледах снимката в друг сайт съм склонна да вярвам, че шофьорът на маршрутката е прав. Точно на това кръстовище - след бул. Т. Александров посока Кр. поляна - има отделна секция за ляв завой, тези за направо редовно минават от ляво, по трамвайните релси, на чакащите за завой. Най-вероятно Аудито много е бързало. Маршрутките там намаляват, защото има много желаещи да се качат пред Двореца на децата.

3

Анонимен

преди 8 години

Маршрутка ли е, значи не спазва правилата. За другата кола не знам. Истината е, че правилата не се спазват, защото КАТ го няма да санкционира нарушителите и сега бездействието на КАТ е довело до пострадали хора. Сега някой пак ще ми говори, че шофьорите са виновни, а не КАТ, но нека помисли дали има поне една държава по света, където правилата се спазват и където спазването на правилата за движение да не е наложено от техният КАТ?

fallback