5

Кон

преди 8 години

Що за новина е тази, където не се съобщава как е станало ПТП-то, а само се изброяват участниците? Винаги е важно как е станало, кой е виновен. Тук няма новина, оповестяване само, нещо като сводка за да си наглеждаме роднините.

4

Аз

преди 8 години

Като гледах снимката в друг сайт съм склонна да вярвам, че шофьорът на маршрутката е прав. Точно на това кръстовище - след бул. Т. Александров посока Кр. поляна - има отделна секция за ляв завой, тези за направо редовно минават от ляво, по трамвайните релси, на чакащите за завой. Най-вероятно Аудито много е бързало. Маршрутките там намаляват, защото има много желаещи да се качат пред Двореца на децата.

3

Анонимен

преди 8 години

Маршрутка ли е, значи не спазва правилата. За другата кола не знам. Истината е, че правилата не се спазват, защото КАТ го няма да санкционира нарушителите и сега бездействието на КАТ е довело до пострадали хора. Сега някой пак ще ми говори, че шофьорите са виновни, а не КАТ, но нека помисли дали има поне една държава по света, където правилата се спазват и където спазването на правилата за движение да не е наложено от техният КАТ?

2

Анонимен

преди 8 години

Сигурно са си организирали гонка...хейтъри а?

1

депутат лобист

преди 8 години

Ако бяха карали с фарове, катастрофа нямаше да има. Ето - кара се с фарове и жертвите паднаха на половина! Или май така трябваше да стане?