fallback

Български гражданин е бил намерен мъртъв в апартамент в лондонското предградие Уорчестър парк, съобщи информационният сайт "Йор лоукъл гардиън", цитиран от БТА.

27-годишният мъж е бил открит в петък след подаден в полицията сигнал. Той е бил идентифициран като Росен Иванов.
Аутопсията на тялото, извършена през уикенда, не е позволила да се установят причините за смъртта. Необходими са още тестове.

Свидетели разказват, че няколко линейки и полицейски коли са били пред сградата, в която е апартаментът, където бил намерен българинът.

32-годишен мъж от Уорчестър парк е бил арестуван във връзка с необяснимата смърт, но е бил пуснат под гаранция до края на септември. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 8 години

Я да млъквате всички!!!!! Нито познавате човека, нито можете да обвинявате когото и да било! Погледнете себе си, какви сте и тогава говорете за другите хора! Подли същества такива!!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Каквото търсил младежът - това и намерил. Тоя живот не е вафла да зяпнеш и да го глътнеш, ум трябва и подготовка ама те навън та навън... Е на, наиграл се юнака.

10

Анонимен

преди 8 години

Лондон и изобщо Англия не е за всеки. Те си мислят че като отидат там и ще ги посрещне Камерън с баница на летището ама няма такова нещо. Смешно ми е да гледам разни селянчета как се фукат че бачкат в Англия и са голяма работа хванали кралицата за шлифера все едно, пък като ги питаш кво бачкаш там... ами разнасям пици, коля пилета, момиченцата пък "правят компания" на цветнокожите за някой паунд. така е, чужбината не е за всеки *** ***, те и тоя тип се разходил до Острова за малко.

fallback