12

Анонимен

преди 8 години

Я да млъквате всички!!!!! Нито познавате човека, нито можете да обвинявате когото и да било! Погледнете себе си, какви сте и тогава говорете за другите хора! Подли същества такива!!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Каквото търсил младежът - това и намерил. Тоя живот не е вафла да зяпнеш и да го глътнеш, ум трябва и подготовка ама те навън та навън... Е на, наиграл се юнака.

10

Анонимен

преди 8 години

Лондон и изобщо Англия не е за всеки. Те си мислят че като отидат там и ще ги посрещне Камерън с баница на летището ама няма такова нещо. Смешно ми е да гледам разни селянчета как се фукат че бачкат в Англия и са голяма работа хванали кралицата за шлифера все едно, пък като ги питаш кво бачкаш там... ами разнасям пици, коля пилета, момиченцата пък "правят компания" на цветнокожите за някой паунд. така е, чужбината не е за всеки *** ***, те и тоя тип се разходил до Острова за малко.

9

Членска карта №7

преди 8 години

До TulskiРаботим, плащаме си данъците, носим български имена, раждаме деца, пазим спомена за дедите си! С една дума ние сме гръбнака на държавата и очакваме, настанилите се във властта с чужда помощ да се сетят и за нас!

8

Анонимен

преди 8 години

Пише се Уустър.

7

???

преди 8 години

Само *** ли коментират тука ????

6

Анонимен

преди 8 години

da se proveriat site 4adri, dajdobrani i poloniiski varianti.....naprao umirgam ot shube oti ako Ceco e pratil nekoi s dajdobran natapkan v djobovete s ploni4eta i edin 4adar za po-teka- umirgam...

5

Джибра

преди 8 години

До АнонименМдам, ама пикнята, на която мирише не е от мюсюлмано-***, а от английските пияндета - разбирай половината население. Не искам да живея там, както и много англичани не щат и да чуят за Лондон. Туризъм, пазар, концерти - може, но за живот не става.

4

Анонимен

преди 8 години

Лондон е една пренаселена мюсюлманско-*** ***, която мирише на пикня.

3

Анонимен

преди 8 години

Никой ,никого не кара на сила !!Въпрос на желание !Това ,че си мислят ,че парите са по дърветата ,като листа и трябва само да ги събереш Си е техен проблем !!Чужбина не в за всеки !!Иска се ДУПЕ!!!

2

Доктор Уотсън

преди 8 години

Според мен е умрял- като е видял как живеят хората там !Разликите са много и не всеки може да устои на динамиката на Лондон.Аз лично съм виждал нормални хора за месец да превъртат там 25 милиона на едно място.Това е шок за хора от малки градчета - психологически.След време става и чисто физически.Колите се движат на обратно прозорците се отварят нагоре надолу в метрото се тъпчаткато *** и тн. Това води до инсулти и полудяване.Очакванията се разминават с истината в ЛОНДОН.

1

Анонимен

преди 8 години

Заплетен случай - викайте Шерлок Холмс!