Снимка: Булфото
fallback

Млад моторист загина при тежка катастрофа на бул. "Цариградско шосе", в района на квартал "Горубляне". Инцидентът е станал малко преди 14 часа днес.

Водач на ван "Шевролет" Орландо правел опит за извършване на маневра - обратен завой, когато странично е ударен от мотоциклетиста.

Вследствие на тежкия сблъсък мотористът е загинал на място. С него е пътувало момиче, което е без опасност за живота, но е откарано в болница за медицински преглед.

По непотвърдена информация загиналият е на около 20 години.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

ЕДНА ОТ ВАС

преди 8 години

ЗАЩО СЛАГАТЕ ХОРАТА ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ,ВСЕКИ ОТГОВАРЯ САМ ЗА СЕБЕ СИ,АЗ ЛИЧНО СЪМ И МОТОРИСТКА, И ШОФЬОР НА КОЛА ,И ПЕШЕХОДЕЦ...В КОЯ ГРУПА СЪМ ??? КОГАТО СЪМ С МОТОРА ,КАРАМ ВНИМАТЕЛНО И С ОГРАНИЧЕНИЕТО НА СКОРОСТТА И ЕТО ВИ РЕЗУЛТАТ , ЩЕ СЕ СКЪСАТ ДА МЕ ЗАОБИКАЛЯТ ОТ ЛЯВО И ОТ ДЯСНО...Е КАЖЕТЕ МИ СЕГА,КОЙ ПРАВ КОЙ КРИВ...СТИГА СТЕ ХВЪРЛЯЛИ ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ ЗА МОТОРИСТИТЕ ИЛИ ШОФЬОРИТЕ НА КОЛИ...ВЪПРОСЪТ Е,ЧЕ НЯМАМЕ КУЛТУРА НА ПЪТЯ...

43

kelesha

преди 8 години

Хора спрете да обвинявате само мотористите. От както тече ремонта на Цариградско се нагледах на какви ли не *** правещи обратни завои, пресичащи платното за едната посока за да влезнат в другото платно за да спестят няколко метра и да минат по правилата. Колко катастрофи с коли станаха заради такива хора.И вместо да обвиняваме този или онзи да станем малко по-разумни и толеранти на пътя.Съболезнования на близките на момчето!

42

Игор Стрелков

преди 8 години

Стефчо , ще те помня винаги .....

fallback