Бирмата и Преслава, когато бяха гаджета. Снимка: Facebook
fallback

25-годишният бизнесмен и бивше гадже на Преслава Георги Станоев отнесе глоба от 500 лева за боя над гард на фолкпевицата. Наказанието му бе наложено от Несебърския районен съд по Указа за борба с дребното хулиганство да плати и бе потвърдена от Окръжния съд в Бургас.

Жоро Бирмата, както е известен в свеските среди, пледирал невинен и поискал да бъде оправдан. Заедно с него е обжалвал санкцията и Стефан Зоранов от охраната му, осъден да плати 100 лв. глоба, съобщава "24 часа".

Бирмата и Зоранов набиха Венцеслав Иванов, гард и шофьор на Преслава. Инцидентът стана пред хотел в Слънчев бряг, а според обвинението и свидетелски показания Стефан Зоранов е държал Венцеслав докато Бирмата го е налагал. Преслава също бе разпитана в следствието.

Трима охранители са били оправдани по делото, като според решението на Несебърския районен съд те са опитали да спрат саморазправата.

Станоев и Зоранов са изтъкнали на по-висшата инстанция, че е нямало следи от бой по Венцеслав Иванов. Съдът обаче е преценил, че според свидетели е имало нанесени удари и липсата на медицински документ не изключва причинени наранявания.

Втората инстанция е категорична, че наложеното наказание е справедливо и е потвърдила глобите - съответно от 500 лв. за Станоев и 100 лв. за Зоранов. Решението е окончателно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Pfui

преди 8 години

Tozi e tolkova grozen miliq ne e istina .... IGIT

21

Анонимен

преди 8 години

Слава на Бога!По 24 часа притеснения за Бирмата и неговата глоба, Преслава и нейния бодигард, изходът от тази заплетена пернишка трагедия!!!

20

Костадин

преди 8 години

Евтините хора харесват евтини жени!

fallback