Снимка: Нова тв
fallback

Гинка Сиракова, майката на Павлин Деспотов – майката на младежа, който се опита да избута моторист от пътя, разказа пред Нова телевизия за проблемите на сина си, откъде идва агресията у него и дали я е проявявал към друг.

Гинка благодари на Господ, че от инцидента няма жертви. "Това е най-големият ми кошмар", казва отчаяната жена.

Oще по темата

Когато заедно с дъщеря си отива да види Павлин в психиатрията, той изглеждал разстроен и искал да се прибира в къщи. Бил и доста уплашен. Но за инцидента не обелил и дума.

Това не е първият престой в психиатрия за Павлин. Лежал е една седмица на Четвърти километър, за да се изчисти от зависимост от наркотици. Взимал най-вече амфетамини, но майката предполага, че е взимал и други неща.

В злополучния ден Павлин отново е бил друсан – медиците му правят тест и откриват наличие на амфетамини в кръвта. Имало и нещо друго – кокаин или хероин, но майката не можа да си спомни.

Има и моменти в които Павлин съжалява. Опитвал се да се справи със зависимостта си, която го карала да бъде агресивен и неадекватен. Първият път когато се оказва в психиатрия благодари на майки си, че го е спасила от тази зависимост. Но после се закача пак.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

До Мо

преди 9 години

и да има и да нЕма книжка... тя кола не кара. Колата я кара лудият зад волана. При това са много по родните ни пътища. И да им вземат книжките те ПАК ще седнат зад волана. Няма оправия от този омагьосан кръг... Всъщност има един начин...но е много драстичен и няма кой да се намери да го прилага. А и д асе намери ще скочат разни "природозащитници" и всякакви техни роднини да защитават "съгрешилите"...Лично мое мнение си е , че в нашата изстардала държавица трябва да се върнат Крумовските закони.

8

Мо

преди 9 години

След като му "тропат клапаните", защо има право да управлява МПС??????? Поредното даказателство за безхаберието и безполезността на институциите в България!

7

аз

преди 9 години

Не за всичко са виновни родителите.Респект към майката,че е намерила сила да се изправи пред толкова хора и се държи адекватно.

fallback