Снимка: Булфото
fallback

Полицията издирва четирима мъже, успели да измамят 85-годишен мъж от Пловдив, съобщават от Областната дирекция на МВР в града.

Сигналът на измамата е подаден от 31-годишния внук на потърпевшия. Той разказал, че около 11.00 часа дядо му „поканил” в дома си четирима неизвестни за него мъже, под предлог, че ще му разяснят как да получи помощи от Европейския съюз.

Докато единия от измамниците бил до пенсионера, другите трима отнели от съседна стая на жилището 200 лева, 50 евро и 50 долара. Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Предупреждение! Мъжете са много елегантно облечени и учтиви господа. Българи. Влизат без взлом в жилищата на много възрастни и самотни ПЕНСИОНЕРИ/ПЕНСИОНЕРКИ и действат по описаната схема. Крадът само пари и злато ако има. Появили са се и в София.

3

следовател

преди 9 години

Внукът на дядото е замесен. Той ги е изпратил тея "калайдисани консултанти".

2

Хайде да почакаме

преди 9 години

да ги хванат, та да видим те от кои са.После евродепутатите ни да докладват пред Европейския парламент, как някои представители на определени общности първо посегнаха на езика ни, а сега се опитват да ограничат свободата на словото (едни млади жени щели да протестират срещу използването на определени изрази), а също така, искат да ограничат правото ни на информираност - ако се съобщи коя общност се е "специализирала" да върши определен вид престъпления, това било дискриминация!

fallback