4

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Предупреждение! Мъжете са много елегантно облечени и учтиви господа. Българи. Влизат без взлом в жилищата на много възрастни и самотни ПЕНСИОНЕРИ/ПЕНСИОНЕРКИ и действат по описаната схема. Крадът само пари и злато ако има. Появили са се и в София.

3

следовател

преди 9 години

Внукът на дядото е замесен. Той ги е изпратил тея "калайдисани консултанти".

2

Хайде да почакаме

преди 9 години

да ги хванат, та да видим те от кои са.После евродепутатите ни да докладват пред Европейския парламент, как някои представители на определени общности първо посегнаха на езика ни, а сега се опитват да ограничат свободата на словото (едни млади жени щели да протестират срещу използването на определени изрази), а също така, искат да ограничат правото ни на информираност - ако се съобщи коя общност се е "специализирала" да върши определен вид престъпления, това било дискриминация!

1

Анонимен

преди 9 години

Четирима здрави, прави мъже са тръгнали по квартирите с цел грабеж. Не са набелязали собственици на картини или диаманти за милиони, а са се прицелили в самотни пенсионери - най-онеправданата прослойка в България.Що за *** трябва да си, за отнемеш от 86-годишен старец толкова дребни суми?