Снимка: архив Булфото
fallback

Полицията изработва фоторобот на убитото момченце, което бе открито днес в куфар. На ужасяващата гледка се натъкнаха група фотографи – любители край Пасарел.

Oще по темата
Очаква се скоро фотороботът да бъде публикуван от МВР. Полицията се надява след като това стане да стигне до повече информация за жестокото престъпление.

МВР се надява да получи повече подробности за самоличността на детето. Затова то умолява всеки, който има информация, да я предостави на разследващите.

Полицията вече отправи апел към социални институции, детски градини, съседи и близки за предоставяне на информация за дете в неизвестност, отговарящо на описанието.

Детето е на видима възраст около 5 години, с ръст 112 см, тъмнокестенява коса, кафяви очи и светла кожа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Толстой

преди 9 години

Великият Толстой за една детска сълза е бил готов от Рая и от Бог да се откаже.В тази страна децата се мародерстват и убиват,забогатява се от техните закуски и дрешки , сринато е здравеопазването , образованието социалната помощ и защита на пратениците на Бога.Скотове които залък хляб на дете не са дали веднага ги предрешиха нещата.Това не било фашизъм и нетрябвало да се лекува с народен съд.На тях се полагали филиите с мед и масло?

33

Анонимен

преди 9 години

Трябва едно простичко нещо:Референдум и да се изпълни волята на този, на когото е тази държава-или българския народ или на ЕС в ортаклък с ***.

32

анонимен

преди 9 години

До Явлението Когато изчезнат явления като теб всичко ще е както е било преди 9-ти септ. 1944 г. , 120 престъпления на 100 хил.д., другарю. Чакаме да се разкарате

fallback