34

Толстой

преди 9 години

Великият Толстой за една детска сълза е бил готов от Рая и от Бог да се откаже.В тази страна децата се мародерстват и убиват,забогатява се от техните закуски и дрешки , сринато е здравеопазването , образованието социалната помощ и защита на пратениците на Бога.Скотове които залък хляб на дете не са дали веднага ги предрешиха нещата.Това не било фашизъм и нетрябвало да се лекува с народен съд.На тях се полагали филиите с мед и масло?

33

Анонимен

преди 9 години

Трябва едно простичко нещо:Референдум и да се изпълни волята на този, на когото е тази държава-или българския народ или на ЕС в ортаклък с ***.

32

анонимен

преди 9 години

До Явлението Когато изчезнат явления като теб всичко ще е както е било преди 9-ти септ. 1944 г. , 120 престъпления на 100 хил.д., другарю. Чакаме да се разкарате

31

Анонимен

преди 9 години

като се вземе предвид какъв фарс е представлявал "народният съд" 1944/45, няма съмнение, че днешните му "радетели" си представят нещо като повторение на същия цирк.

30

Анонимен

преди 9 години

опцията "наказване със смърт" не решава нищо предварително. Българският упадък е причинен от т. нар. "мирен преход", чрез който беше скопена българската съдебна власт и още по-лошо, нейното превръщане в прислужница на действащата тогава партийна и милиционерска номенклатура, която целеше да не се сгромоляса напълно, а да преобразува привилегиите си в материална и отново във властова мощ. Тези, същите, продължават да замазват нещата.

29

Явлението

преди 9 години

Явлението е в рамките на деградацията и извратеността на тази страна. Затова .Фоторобот на фашизоидите и фашизма в тази страна трябва да се направи.Без нов народен съд нищо няма да се оправи и тази страна ще отиде в небитието.

28

Анонимен

преди 9 години

Ее питам аз това дете в какво е виновно та да постъпят така с него? Това каква грешка е? Съдебна...престъпна...каква господа хуманисти? И този който го е извършил дали нямаше да се замисли ако го очакваше смъртно наказание за това деяние?

27

Йово

преди 9 години

''Детето е на видима възраст около 5 години, с ръст 112 см, тъмнокестенява коса, кафяви очи и светла кожа.'' Тоест детето е българче. Време е да се отмени мораториума над смъртната присъда.

26

Анонимен

преди 9 години

Хората искат връщането на смъртното наказание не защото са кръвожадни и диваци и комунисти и не знам още какви, а заради превантивната му роля.Някои "хуманисти" много обичат да говорят за превенцията само защото думата им звучи научно.Защо просто не се направи този референдум? Имало опасност невинен да бъде осъден на смърт.Ами тези нещастници, които избиват вече ежедневно виновни ли са? И в крайна сметка отменено ли е смъртното наказание или е наложен мораториум върху изпълнението му?

25

Анонимен

преди 9 години

Да търсят и сред бежанците.

24

Анонимен

преди 9 години

Чък Норис-тексаския рейджър каца на летище София. Българската полиция го посреща и пита за причината на тази височайша визита.Чък ядосано отговаря:- Къде ВИ е МАШИНАТА НА ВРЕМЕТО?

23

Анонимен

преди 9 години

Когато Хорейшио се върнал в Америка го питали, какво е видял в БГ.Дълбоко учуден,Хорейшио отговорил:-Заведоха ме в българско МВ.Гледам и не мога да повярвам на УШИТЕ СИ. Мизерия,МС-ДОС компютри от времето на Хитлер, един химик за цяла България,ДНК специалист-няма,както и много други неща.Тогава разбрах. В БЪЛГАРИЯ ИМАТ МАШИНА НА ВРЕМЕТО.

22

456

преди 9 години

До Анонимен 41Много филми гледаш , предимно американски , а те не ти влияят добре.

21

Анонимен

преди 9 години

Боко изпрати МВР-то в миналото. Гледам хората на Хорейшио. Точно за един час разкриха престъпника. Но те има софтуер,химици,аналотици,днк специалости... Мале,мале... Техника,компютри... ЛелеБоко,правиш ли разлика между КОМПОТ и КОМПЮТЪР? БОКО,БОКО... РАЗРУШИ ВСИЧКО. НИТО ВОЕННИ,НИТО ПОЛИЦАИ ИМА. ЗА СМЕТКА НА ТИВА Е ПЪЛНО С БЕЖАНЦИ.

20

GT

преди 9 години

Мина ли ви през акъла, че този воден басейн уж е охранявана зона, а някой най-спокойно си е плюснал един куфар с труп на дете вътре. Утре ще решат да хвърлят жестока отрова вътре и никой няма да ги спре. Внимавайте с водата от чешмата.

19

Мира

преди 9 години

Смъртното наказание звучи комунистическо, дивашко и противоречи на "много умните" хора-в такъв случаи да ни благодарят за народо солидарната тъпня,че гласуваме за такива бохувци.

18

Анонимен

преди 9 години

Извратена нация пълна с извратеняци и най-долнопробна ***. И никакви институции и никакво нищо.

17

иван

преди 9 години

НЯМА БЪРЗИ И РЕЦЕПРОЧНИ НАКАЗАНИЯ ЗА ПРЕСТЪПНОСТТА....БЮРОКРАТИЧНА И ЯЛОВА ВЕРИГА В БОРБАТА С НЕСПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНИТЕ..

16

GT

преди 9 години

До чудя сеРазмекнали са се мозъците, ако имат такива, въобще не всички, които искат смъртно наказание. Такива хора обикновено са нисък социален и интелектуален статус. Имат претенции да са европейци и цивилизовани хора, но си остават едни диваци.

15

Анонимен

преди 9 години

Най-вероятно е от някой социален дом. Там правят каквото си искат с децата и на никой в държавата не му дреме. Ако искате да намерите извратеняк - проверете персонала на който и да е социален дом. Тотална и веднагическа проверка на всичките!