Снимка: архив, Булфото
fallback

Полицейски служител от отдел "Охранителна полиция" към ОД на МВР-Бургас и синът му са арестувани, след скандал в местна дискотека, съобщиха от пресслужбата на полицията в града. Инцидентът станал към 4.30 ч. тази сутрин.

На тел. 112 е получен сигнал от охранител, че двама мъже се държат агресивно, след като не са били допуснати в дискотеката в нетрезво състояние. След отказа полицаят влязъл в пререкание с охранителите и скъсал униформата на единия от тях.

Полицейският служител с инициали Д.Г. /41 г./ и 21-годишният му син Т.Г. са задържани в Първо Районно управление за изясняване на случая. Там полицаят започнал да заплашва и да обижда колегите си.

Констатирано е, че по време на инцидента в дискотеката полицаят не е бил на работа и не се е легитимирал пред охраната на дискотеката. Двамата със сина му са задържани за срок от 24 часа.

В момента се провеждат процесуално-следствени действия по образуваното досъдебно производство /изземане на записи от видеокамери, разпити на свидетели и др/. По случая е образувана и дисциплинарна проверка срещу служителя, като за инцидента са уведомени представители на районната прокуратура и следствената служба в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Калчо Радев

преди 9 години

Така и не разбрахме преките им началници каква отговорност носят за постъпките на воите подчинени.

49

анонимен

преди 9 години

Ако неговите пагони ги скъсат по време на работа как би се почувствал?!За това ,че е пил проблем няма защото не е на работа , но за посегателството направо да има уволнение.Крайно време е да има строги мерки за да има респект и уважение.

48

clearly

преди 9 години

Заради такива се уронва престижа на МВР .На момента да му се покаже червен картон от системата !

fallback