Архив: Булфото
fallback

Полицията е наблюдавала групата за поръчкови убийци, разбита днес, в продължение на повече от два месеца. Това обяви зам.-главният секретар на МВР Георги Костов преди заседанието на вътрешната комисия в парламента.

Както Dnes.bg писа, тази сутрин започна специализирана операция срещу група за поръчкови убийства, наркотрафик, палежи и други престъпления. Акцията беше проведена в столичния квартал „Бояна“, където бяха обискирани къщи на заподозрени.

Oще по темата
Появи се и неофициална информация, че в престъпната схема е замесена и доведената дъщеря на бившия митнически шеф Христо Кулишев - Мила Георгиева, която беше уличена в ДДС измами през 2012 г. при операция на МВР, наречена „Универсалните”.

Зам.-главният секретар отказа да потвърди или отрече това. Той съобщи единствено, че до момента са задържани над пет лица.

Костов отказа да даде повече информация за операцията с мотива, че в момента продължават да текат процесуално-следствени действия под надзора на Специализираната апелативна прокуратура.

„Нека да се съберат необходимите веществени доказателства, нека се повдигнат обвинения и ще получите информация“, каза той на репортерите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Крив макарон

преди 9 години

Тъжно но май почва ЦЦ шоуто. Ако до една седмица няма едно реално обвинение то това е поредната ГЕРБ шумотевица. Но не тъгувайте това е реалити бг

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - тези май само са се опитвали да убиват ама за сега безуспешнозначи казваш невинни са.

8

Анонимен

преди 9 години

абе прави ми впечатление че подобни групи само когато управляват комунистите се раждат ... защо ли ?!?!

fallback