Снимка: Булфото
fallback

С много висока степен на сигурност мога да кажа, че автомобилът на Петко Сертов е напуснал територията на България в посока Гърция. Това заяви вътрешният министър Веселин Вучков в ефира на bTV. Той се позова на информацията, събрана и обобщена от специален щаб.

Той уточни, че информацията е потвърдена най-малко от три технически средства и други, проверени от разследващите органи факти.

Министърът призна, че все още няма сериозен мотив, който да послужи като основа за цялостно разследване.

„По тази причина вероятно и прокуратурата все още не е образувала досъдебно производство. Вярвам, че МВР може да установи истината за това къде се намира Петко Сертов“, заяви Вучков.

Бившият председател на ДАНС Петко Сертов бе издирван в района на Петрич. По думите на главният секретар на МВР Светлозар Лазаров имало сигнал, че автомобилът - сив "Опел", с който се движил Сертов, бил видян в петък, 5 декември, около 18.00 ч. в града.

Лазаров посочи още, че не било тайна, че Сертов е имал служебни ангажименти в Гърция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Опел

преди 9 години

От казаното от МВР разбирам, че колата е стигала до границата с Гърция, поколнила се е 3 пъти и си е дала малкото талонче на органите. После без водач е отпрашила нататък.Абе тия за какви ни имат от службите?Прочети още на: dnes.bg/crime/2014/12/14/kolata-na-sertov-preminala-v-gyrciia-no-bil-li-e-toi-v-neia.248415

59

biko

преди 9 години

ей стига сте говорили само глупости и през главите си, а ми си кажете че сте си го очистили човечеца. Минала кола в гърция минала в на м.....ви п....та ша ви е....а м...........та

58

Анонимен

преди 9 години

На това му се вика истински министър на мутрата.Всеки ден различна информация,колата е преминала може би,а той дали е преминал е друга тема!

fallback