Снимка: Булфото, архив
fallback

Възрастна жена даде 11 000 лева на телефонни измамници в пловдивското село Отец Паисиево, съобщиха от полицията.

Според първоначалната информация в сряда около 23.20 часа 71-годишната баба получила обаждане на домашния си телефон.

Мним лекар съобщил на пенсионерката, че дъщеря й е болна от “нова коварна болест” и е приета по спешност в пловдивска болница.

За лечението й били необходими три животоспасяващи ампули на обща стойност 11 000 лева.

Без да се двоуми, разтревожената майка приготвила исканата сума и около час по-късно предала парите на непознат мъж пред къщата й в селото.

По случая е образувано досъдебно производство в Районно управление на полицията в Хисар и работата по установяване авторите на измамата продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

ХХХ

преди 9 години

Поискали и 11 бона ....извадила и дала 11 бона .....тая ще да има още ей ! Скоро нищо чудно да се прочете "Бедна пенсионерка даде 100 000 лв на мним полицай , за да пуснел сина и от ареста "

21

селчо

преди 9 години

Четем Ви коментарите, че бабата са я излъгали некакви *** и Вие определяте, че всички са балъци, но това, че гласувахте за ГЕРБ,Атака, ДПС и Ви преметнаха се правите на ущипани моми.

20

???

преди 9 години

Кой е знаел, че бабата държи у дома си толкова много пари в брой?Но и тази баба, след като има телефон, защо не се е обадила на някой от близките си, за да провери дали е истина това, което й казва непознат глас по телефона посред нощ?!

fallback