22

ХХХ

преди 9 години

Поискали и 11 бона ....извадила и дала 11 бона .....тая ще да има още ей ! Скоро нищо чудно да се прочете "Бедна пенсионерка даде 100 000 лв на мним полицай , за да пуснел сина и от ареста "

21

селчо

преди 9 години

Четем Ви коментарите, че бабата са я излъгали некакви *** и Вие определяте, че всички са балъци, но това, че гласувахте за ГЕРБ,Атака, ДПС и Ви преметнаха се правите на ущипани моми.

20

???

преди 9 години

Кой е знаел, че бабата държи у дома си толкова много пари в брой?Но и тази баба, след като има телефон, защо не се е обадила на някой от близките си, за да провери дали е истина това, което й казва непознат глас по телефона посред нощ?!

19

готин

преди 9 години

много бързо ще почине тази женица,мамка му

18

baihui

преди 9 години

Номера от който е избрана жената се проверява от полицията на кой е регистриран, арест, разпит (бой ако е необходимо) резултата- признание или изпяване на виновния- ефективна присъда. Изобщо не е трудно, стига да има желание, но уви "органите на реда" са комбина с латиносите, които ни ограбват изстрадалите родители.... мила родна картинка...

17

Анонимен

преди 9 години

Е, умен народ ли сме или не? То не се биха барабани за тези измами, какво ли не беше и какъв е резултата? Изумявам, да не са живели на Луната излъганите, не гледат ли телевизия поне? Мангалитстанаха милионери заради такива .....не знам как точно да определя. Че има бедни и то много е ясно но защо бедността да им е правопропорционално на глупостта, не мога да разбера? Жалко, парите са събирани с години и сега смрадливците пият и слушат чалга и маанета и чакат поредната жернва.

16

Demos

преди 9 години

Ще хванат на босия цървулите! Измамниците си плащат рекета на полицията и готово! Няма да има хванати и осъдени. А бабата - да пие една студена вода с хита на Веско Маринов "Родната полиция ни пази"!!!

15

Магарицо-о-о

преди 9 години

Маргарита Атанасова от София и тя така прави измами с парите на хората - обажда си, иска пари, ама после не ги връща и изчезва!! Върни парите ***, Маргарито-о-о-о--о!!...

14

озахарЕн оризон

преди 9 години

"Избий баламите и тарикатите сами ще изчезнат "

13

Къркорий

преди 9 години

нова коварна болестЩе падна..Новата коварна болест всъщност е много стара и се казва простотия и тарикатлък. Май си заслужаваме л.йната, в които живеем!

12

Анонимен

преди 9 години

сега да ви кажа защо няма много коментари,защото бабата е дала 11бона а не са й откраднали 11лв. ееее да беше обратното щеще да има вече 1000 коментара за умиращите ни от глад родители/да са живи и здрави/ и да е медийна звезда и, как сега тая баба ще изкара до края на месеца като няма да има и за кисело мЛеко,особено атакисти и "патриоти"мале,мале хахха,обаче бабата дала и мълчаниеее,е това сме ние,бедни,бедни,гладни,нещастни но ци..о не вярва че е така и затова...пИчелииии

11

Анонимен

преди 9 години

абе НСИ що не вземете да преброите досега "бедните пенсинери"дето изгърмяха с алоало-то,та поне тях да ги махнете от списъците за социално слаби,защото нали всички пенсионери са на прага на гладна смърт според медиите,пък да ви кажа когато работех в банка най-големите сметки бяха точно "пенсионерски"и не за друго а защото се вбесявам че в България се говори предимно за пенсионери а аз си имам в къщи майка пенсионер и тя дори се възмущава,а бабата пари иама,ама мозък не

10

opa

преди 9 години

Като ви чета коментарите, напълно си заслужавате управляващите и помията в която живеете, жалко само за свестните хора. В това изродило се общество, в което измамата и "тарикатлъка" са на почит, и ВИП-ове и ХайЛайф са мутри, гейове, футболисти и чалга певици, се раждат и изгражда и политическия ни елит със същите ценности. Възрастните хора са делили от залъка си всеки ден да спестят да имат някаква сигурност, а вие си се присмивате. Постотията ни затри като народ. жалко..

9

баба от селу

преди 9 години

Час след като дала парите бабата се усетила че няма дъщеря. Всичките пари да им вземат на тези тъпачки дето не се научиха.

8

до 6

преди 9 години

Пич, тук не опира до тъпота.Запознай се с термина "студено четене" - един от многото похвати, използвани от "гадатели", с които да накарат наивниците да им повярват. По-лесно е, отколкото си мислиш. Тия *** подхождат по такъв начин, че да не ти оставят никакво време да осмислиш рационално нещата.Един такъв *** почти докара инфаркт на майка ми, която за малко да му повярва. Дори да е ***, както казваш ти, трябва да се направи НЕЩО.

7

анонимен

преди 9 години

Еееее, все едно и също пишат - мине се не мине някой и друг ден.....щом има *** наивници- защо да няма и'' умни'' *- макар и повечето да са неграмотни-пък и държава няма - както казва МОНК- няма нито един осъден и в затвора....не случайно Чудомир е казал-Сбъркана държава сме ......

6

OMG

преди 9 години

Otnovo "beden pensioner" :D

5

монк

преди 9 години

публично известно е че това е основната "професия" на някои *** фамилии от северна България особено, но тъй като няма нито един от тях в затвора /поне аз не съм чул такъв случай/ то нещата си продължават. А за завиждащите на пенсионерите, трябва да кажем, че тия пари вероятно са спечелени в едно друго време, когато хората имаха поне работа и можеха да спестяват някой лев. Не им завиждайте, възрастните с тия пари си купуват лекарства сега. Жалко за жената

4

оеа

преди 9 години

до 4Тъпотата не се лекува с кампании.

3

ДО-1

преди 9 години

Дано това се случи и на твоите родители,тогава аз ще ти напиша това което си написал ти.