Снимка: архив Булфото
fallback

Хеликоптер на Гранична полиция ще се включи в издирването на 6-годишния Иван Синанов от село Микрево в община Струмяни. Това каза кметът на общината Емил Илиев, цитиран от „Фокус“.

Детето е в неизвестност от 21 юни. За последно е забелязано на обяд в местността пред входа на гробищата в селото. В търсенето на Иван участват полицейски служители, местни жители и кучета. До момента е претърсен детайлно районът около селото.

Oще по темата
Хеликоптерът ще излети днес следобед и ще огледа по-голям периметър. Кметът заяви, че не е обнадежден, че ще има резултат, тъй като температурите в населеното място са много високи.

От полицията днес са провели разпити на родителите на детето, на съседи и хора, които за последно са го видели.

Снимката на детето е разлепена навсякъде, но десети ден от него няма следа. Момченцето е високо около 1.20 метра, със светла коса. В деня на изчезването му е било облечено с червена тениска и светло сини дълги панталони - дънки.

Полицията умолява всички, които имат информация за детето, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

123

преди 9 години

Ми като я има навсякъде тая снимка, защо не я виждаме тук ???????

5

Анонимен

преди 9 години

Детенцето не е виновно, че се е родило. Майката е за стерилизация. Тия манг*асари няма ли най-после да бъдат регистрирани и контролирани? След трето дете - глоба!

4

Анонимен

преди 9 години

Как може да създадеш 8 деца, ако не можеш да им осигуриш добро образование, условия на живот, възпитание и т.н. Това и Бил Гейтс не си е позволил. Продължавайте да им плащате на ***- тоест ние работещите българи плащаме!- за да се множат безотговорно и да живеят на наш гръб. В ничий интерес не е това, само в интерес на политиците. Дано все пак открият детето.

fallback