Снимка: Булфото, архив
fallback

Двама младежи от козлодуйското село Гложене са задържани като заподозрени за убийството на 88-годишна жена от същото село, съобщиха от МВР.

Тялото на убитата възрастна жена бе намерено в събота следобед, след като нейна съседка се обадила в полицията, че не я е виждала от известно време. При огледа бе установено, че в къщата е влизано след разбиване на врата, жената е убита с удар по главата, както и че е извъшена кражба на вещи.

От бързите следствените действия е установено, че извършители на тежкото престъпление са двама криминално проявени младежи на 19 и 20 години.

След убийството на стопанката на къщата, извършено през нощта на 16 април, двамата откраднали златен пръстен, две сребърни монети и две златни коронки за зъби, както и над 1000 лева стари банкноти и брадва.

Брадвата и парите са намерени у един от заподозрените. Златните и сребърни предмети двамата продали на свой съселянин и на жител на Мизия, които в хода на разследването са ги предали доброволно на полицията.

Двамата заподозрени са задържани в следствения арест във Враца и работата по изясняване на извършеното престъпление продължава, допълват от МВР. Срещу тях е започнато досъдебно производство и най-вероятно ще бъде поискана постоянна мярка за задържането им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

бг

преди 10 години

Какви'' младежи" бе? Това са си мръсни ***.

50

komynist

преди 10 години

takiva xora samo bai Tosho gi opravqshe,ako ne na smart ,stqxa da 4ykat kamani vav Vra4anskiq Balkan cql jivot!

49

?!?!?

преди 10 години

Колко нежно заглавие " Двамата Младежи"!?! А те са ***!!!!Ако става въпрос за лекари ,които спасяват живот но за зла врага има смъртен инцидент се пише"Убийци",цитират се пълните имена .........

fallback