Снимка: архив, Reuters
fallback

Две българки бяха осъдени на затвор в Ирландия за кражба на портмоне в супермаркет, съобщава вестник "Лимерик лийдър", цитиран от БТА.

Елена Костадинова, на 27 години, и Пенка Георгиева, на 22 години, с постоянен адрес в Павликени, откраднали портфейл с 200 евро от възрастна жена в южния ирландски град Лимерик в понеделник.

Двете жени били задържани на местопрестъплението в супермаркет.

Костадинова бе осъдена на 5 месеца затвор, а Георгиева - на 4 месеца затвор.

Двете българки са познати на правоохранителните органи, като имат досиета в Европол. Те пристигнали в Ирландия преди няколко дни и възнамерявали да се завърнат у дома в близко бъдеще.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

111

преди 10 години

ДА ЖИВЕЯТ ЦИГАНОРИТЕ , а ние тук им плащаме и за всяко едно маймунче , най големите бодали сме ние , че търпим всичко това

41

ЦИГАНИН-РОМЛЕ

преди 10 години

aaaaa как ща са БЪЛГАРКИ ва ага те са РОМКИ ваа,ТЕ БЪУЛГАРКИТЕ,БЪУЛГАРИТЕ не крадат ва батеее,БУЛГАРИТЕ те са ангелите на земАта вааа бате ааааа нееедеййтее тааака,те са единстваната наця дето не обичат да КРАДАТ,теса честни,не завистливи,не висиокомерни,без голямо самочувствие,не са расисти те непродават РОДИНАТА си бе БАТЕЕ!!! <--------- това е да си БУЛГАРИН маа какоооо аааа недейте да говирите голопусти вааа еййй....ГОРД

40

Анонимен

преди 10 години

Eдната от крадлите в Ирландия, със сигурност е А. Пискова

fallback