42

111

преди 10 години

ДА ЖИВЕЯТ ЦИГАНОРИТЕ , а ние тук им плащаме и за всяко едно маймунче , най големите бодали сме ние , че търпим всичко това

41

ЦИГАНИН-РОМЛЕ

преди 10 години

aaaaa как ща са БЪЛГАРКИ ва ага те са РОМКИ ваа,ТЕ БЪУЛГАРКИТЕ,БЪУЛГАРИТЕ не крадат ва батеее,БУЛГАРИТЕ те са ангелите на земАта вааа бате ааааа нееедеййтее тааака,те са единстваната наця дето не обичат да КРАДАТ,теса честни,не завистливи,не висиокомерни,без голямо самочувствие,не са расисти те непродават РОДИНАТА си бе БАТЕЕ!!! <--------- това е да си БУЛГАРИН маа какоооо аааа недейте да говирите голопусти вааа еййй....ГОРД

40

Анонимен

преди 10 години

Eдната от крадлите в Ирландия, със сигурност е А. Пискова

39

РЕОСТАТ

преди 10 години

Пращат в затвора две българки, свили портмоне в магазин в Ирландия ИЛИ ПО СКОРО Пращат в затвора две български *** свили портмоне в магазин в Ирландия

38

annonymous

преди 10 години

a v bulgaria i uslovna nqma da im dadut

37

Анонимен

преди 10 години

*** са най-големите тарикати и използвачи. Те и от простотията и неграмотността си правят пари.Няма друга държава, в която помощите за *** да са по-големи от пенсиите на работилите цял живот!за съжаление тук е така.Но на тях и това не им стига и крадат безобразно!Само каторга за крадците - до пълно изработване на всичко, което дължат!В Гърция има каторга, защо и тук да няма?!

36

Анонимен

преди 10 години

Няма да се учудя ако в България все още им вървят майчинства,детски,помощи за безработни,както и инвалидни пенсии.

35

Анонимен

преди 10 години

*** от затвор не се плашат - там си повишават квалификацията, т.е. водят се завършили курс.Плашат се от работа.Най-възпитателното е да платят всички разноски, които са предизвикали - да върнат (или заплатят) откраднатото, да си платят преследването, задържането, дневните в затвора...... но- като ГО ИЗРАБОТЯТ!!!Те тогава няма да крадат, а може да се и интегрират

34

Анонимен

преди 10 години

Не са българки, а ***, но с български документи.Заради такива като тях по света ни мислят за джебчии и ***.Време е да се разбере, че докато седят на хранилката и не се занимават с нищо, все ще крадат - така е най-лесно.Колкото до интеграцията им - няма начин, по който да се интегрират. Това е сбъркан ген!

33

Samo minavam

преди 10 години

Брей,нашите *** пак са с нарушени права и пак са неоправдани,мамичката им катилска.Сега пак съдията ще излезне виновен.Тука щяха да ги оправдаят,нали са електорат на комунистите.

32

Newcastle

преди 10 години

Грешкаааа!!! Обърках се - Лимерик си е напълно Айриш град, съответно 34 не е запознат! Парите в Лимерик се наричат Евро!

31

Newcastle

преди 10 години

В Norhtern Ireland ако все още паричната единица е Английски паунд, то в Ейре единицата е евро. Имайки предвид че се споменава името на град Лимерик, който 100% е Северноирландски, то коментара на номер 34 е напълно уместен! (y)

30

Анонимен

преди 10 години

чудесен момент на *** да им се отнеме бг гражданството :)

29

MAAFAKA

преди 10 години

В Ирландия, все още паричната единица е паунд а не евро ;) Сменете си снимката .......

28

Бъди

преди 10 години

В Ирландия за джебчийство-затвор,в България -правят по една *** на полицая на някой паркинг и са опростени. Най-либералната правосъдна система в света-българската.

27

европеец

преди 10 години

ДНЕС.БГ , ако още един път напишете , че *** са българи ще ви обявя за СПАМ !!!*** НЯМАТ ДЪРЖАВА И НАЦИОНАЛНОСТ ТЕ СА НАПАСТ ОТ ВЕКОВЕ !!!

26

fear factor

преди 10 години

На шизофреидните ккъдето навсякъде по -всяко време им се привиждат комунисти предлагам да има направим среща с истинки такива. Близка среща от третият вид за превъзмогване на мозъчния запек, специален гост Си Дзипин който наскоро бе Франция.

25

Отлуната

преди 10 години

Безобразие, за 200 кинта пандела.

24

Бай Вълчо

преди 10 години

Има гости от Павликени, хубави хора...

23

Анонимен

преди 10 години

Супер!ЕВРОПА ЗАПОЧВА ДА СЕ СЪБУЖДА ОТ ДЪЛБОКИЯ СЪН И ПРИСПИВНИТЕ ПЕСНИ НА КОМУНИСТИТЕ!ВРЕМЕ ,БЕШЕ!!