Снимка: Булфото
fallback

Жена с инициали А.Г. е задържана за убийството на осемгодишната Александра Тодорова, съобщиха от МВР.

Oще по темата

От там уточниха, че осемгодишната Александра е жертва на убийство и по случая е задържана жена, на която са повдигнати обвинения. Процесуално-следствените действия продължават и в момента.

По неофициална информация таванското помещение е било отдадено от семейство Тодорови на Атанаска Георгиева, но засега от полицията не потвърждават дали тя е арестуваната. Днес трябва да стане ясно дали тя е свързана с убийството, съобщи Нова телевизия.

Момичето бе открито мъртво на тавана на кооперацията, в която е живяло, съобщи вчера съдебният лекар Косьо Янков. Той пристигна на мястото заедно с група полицаи малко преди 19:00 часа в петък.

Първокласничката изчезна на връщане от занималнята в училище „Иван Вазов". Вчера след училище момичето отишло на театър и след това на занималня. По пътя оттам неговите следи се губят, а по-късно е открита мъртва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

111

Стария ДЖО

преди 10 години

До некакъв анонимник! Господ 100% гаранция че ще ме накаже ако лъжа- ами ако не лъжа а пиша ИСТИНАТА ???? Не само Господ знае ИСТИНАТА но и не малко умни и информирани хора в БГ-то са наясно със случая в Бенгази!!!пп-Иначе за твое сведение не съм от малцинствата!!! От най-голямото мнозинство съм-100 % китаец съм бре !!!

110

Анонимен

преди 10 години

ДОБРЕ ДЕ,А КАК БАЩАТА Е СИГУРЕН ,ЧЕ СА ЗАМЕСЕНИ ТЕЗИ СЕСТРИ,НЕ Е ЛИ СТРАННО ДА ТВЪРДИ ТОВА И ДА НАСОЧВА ПОЛИЦИЯТА НАТАМ ????

109

фатмето позна

преди 10 години

Ако до два часа изчезналото момиченце не бъде пуснато, нещата могат да станат много лоши. Дава ми се до 24 часа разстояние на времето. Детето е отвлечено около 17 часа. Мястото е пред самото училище. Идва мъж с черни очила и му казва, че е приятел на бащата и че ще я заведе до тях. Води момиченцето до черна скъпа нова кола, висока е, нещо като джип.С него е още един мъж, който е с белег от лявата страна на лицето между веждата и челото. Белегът е от стара рана. Тези двама мъже държат момичето в мазето на голяма сграда, виждам наоколо къщи, вижда се и морето. Доколкото разбирам, мястото

fallback