Снимка: Булфото
fallback

Убийството на осемгодишната Александра не е било планирано, а е извършено инцидентно. 43-годишната Атанаска Георгиева, на която вече е повдигнато обвинение, не е имала съучастник.

Oще по темата

Пред разследващите Атанаска е направила самопризнания, след което ги е завела в квартирата си, където под леглото е бил скрит трупът на детето, разкриха криминалисти пред "24 часа".

Убийцата е пренощувала с трупчето на детето и не е напускала таванското помещение, в което живеела под наем.

Арестуваната няма психични проблеми, вменяема е, но тепърва ще се правят експертизи.

Атанаска Георгиева е изпращала SMS-и на родителите на Александра, за да ги заблуди, че става въпрос за отвличане и откуп, обясни главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред TV7.

Мотивите за убийството обаче остават неясни засега, работи се по различни версии - от битово престъпление до неуредени финансови взаимоотношения.

Погребението на убитото дете от Поморие ще бъде утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Юлс

преди 10 години

Е оакахте се вече политдраскачите, нормалните хора се прогнусиха и от форумите и от партиите които ви плащат.Вашите шефове ако имат поне малко акъл в главата вече не се ли усещат, че започвате да отблъсквате хората по този начин.Наистина ли мислите че с фекалиите, които оставяте под всяка статия печелите симпатизанти... е не сте познали!Трябва ли преди да стигна до мнението на един нормален човек, да изчета тонове тролски фашкии.Кажете на шефовете си(всички знаят кои са), че моя глас го губите.

73

Анонимен

преди 10 години

До КомунистМне, тогава комунистите вършиха тия неща безнаказано и разбира се "медиите" не отразяваха нищо.

72

Анонимен

преди 10 години

Страната ни е пълна с психари. Главно те са от по-дъртото поколение, повредени още в зародиш от "онова време" и не можещи да живеят в условия където не е за всички еднакво и това как ще живееш зависи от теб самия. За съжаление в страната ни младите хора и децата са жертва на тези хора, на тяхното закоравяло мислене и държание, с които ни бутат само и единствено назад и към по-зле докато имат някаква власт. Заради това всеки, който може се спасява в чужбина.

fallback