74

Юлс

преди 10 години

Е оакахте се вече политдраскачите, нормалните хора се прогнусиха и от форумите и от партиите които ви плащат.Вашите шефове ако имат поне малко акъл в главата вече не се ли усещат, че започвате да отблъсквате хората по този начин.Наистина ли мислите че с фекалиите, които оставяте под всяка статия печелите симпатизанти... е не сте познали!Трябва ли преди да стигна до мнението на един нормален човек, да изчета тонове тролски фашкии.Кажете на шефовете си(всички знаят кои са), че моя глас го губите.

73

Анонимен

преди 10 години

До КомунистМне, тогава комунистите вършиха тия неща безнаказано и разбира се "медиите" не отразяваха нищо.

72

Анонимен

преди 10 години

Страната ни е пълна с психари. Главно те са от по-дъртото поколение, повредени още в зародиш от "онова време" и не можещи да живеят в условия където не е за всички еднакво и това как ще живееш зависи от теб самия. За съжаление в страната ни младите хора и децата са жертва на тези хора, на тяхното закоравяло мислене и държание, с които ни бутат само и единствено назад и към по-зле докато имат някаква власт. Заради това всеки, който може се спасява в чужбина.

71

психопат си от МВР

преди 10 години

До психолог от МВРТи не си психолог от МВР,а си психопат от МВР. Докато БКП и Живков бяха на власт всяко убийство се наказваше със смърт. БСП не е БКП. Хайде стига измами и мошеничества! Стига взаимно се рекламирате със Съдъсъто. То нарича ментето БСП с името БКП, че пенсионерите да гласуват масово за ментето. БСП пък ви връща услугата като нарича вашето Съдъсъ фашисти, Тоест внушава на десните хора да гласуват за Съдъсъто. А то е пълно с агенти на ДС като Георги Марков и Иво Инджев. Измамници!

70

ангел

преди 10 години

Доживотен затвор без право на замяна!

69

Анонимен

преди 10 години

Лазаров няма ли да си даде пак оставката? ? Некомпетентността му както всички виждаме - струва скъпо..

68

Strict

преди 10 години

Александра е била задушена с найлонов плик, но преди да издъхне дететомного дълго се е съпротивлявало. По врата му имало ужасяващи следи от притискане.Най-вероятно то е замъкнато от двама нагоре по стълбите които са го стискализа гърлото да не вика. Има следи от удари и затискане на устата.Съдебният лекар Косьо Янков е приключил работата си още в 9 сутринта,а близо 4 часа след това върху тялото е работил професионален гримьор,нает от частна погребална агенция.

67

Трябва да се върне с

преди 10 години

66

Анонимен

преди 10 години

#69 ami ako veche sa napraveni i prosto chakat rezultatite?ti tup li si ili prosto slushash chalga?

65

Strict

преди 10 години

"Погребението на убитото дете от Поморие ще бъде утре."Много бързо искате да го заровите детето, бе! Да не би да е починала от естествена смърт,че я карате по бързата процедура! Това е тежко криминално престъпление убийство,при което трябва да се правят лабораторни анализи и съдебно-медицински експертизи,които може да продължат и месец, ако се наложи. Да не се сетите да разравяте гробищата, за доказателства след като започне делото, каквато май е практиката в БГ съдилища.

64

психолог от МВР

преди 10 години

Винаги съм смятал, че когато БКП-БСП-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за една година от управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б. Борисов и Ц. Цветанов. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по спокойно и нормално и никакви опорни точки на мутреса Моника не могат да променят истината.

63

Бесен

преди 10 години

За тази ***, друго определение за нея не мога да намеря, би трябвало да лежи до живот, без право на замяна. За такива ***, убили едно невинно дете дори трябва да се върне и смъртното наказание. Това не е човек а ***.

62

Lili

преди 10 години

63, така си мислиш....Не е решение на проблема в пиенето на хапчета, а да се направи така, че народът да има човешки (не унизителни) условия на живот, за да не изтрещява, както казваш и което е безспорно! Да се върне усещането за сигурност и вярата в справедливостта при правораздаването у нас. За да не се саморазправят по най-варварски начин помежду си! Това е потресаващо, ужасно престъпление.....но за него носи вина цялата държава, т

61

Анонимен

преди 10 години

До Исмаилтия са "българи" АМА като тебе

60

Комунист

преди 10 години

Е, как е народе, добре ли се живее при демокрацията? Всеки ден убийства, взривове, отвличания, рязане на пръсти и уши. И ако изобщо има виновни - най-много за година и половина в затвора и пак излизат да ви гърмят като глигани.При нас имаше ли случай да отвлекат 8-годишно дете и да го удушат. Или да надупчат 20-годишно момиче заради имот. Или да отвлекат и да убият 16-г. момиче, като Мирослава от Перник?Има ли поне един да си спомня нещо такова да е станало при нас, да напише кога и къде?

59

изтрещявят явно

преди 10 години

Страшно става. Народът масово не си пие лекарствата ,а през пролетта много психически заболявания се обострят.

58

Анонимен

преди 10 години

Факт е че правителството на ГЕРБ работеше по добре в борбата с престъпността. Сега МВР само констатира убийствата и вика линейката да прибере труповете.

57

Анонимен

преди 10 години

NEZABAVNO VRASHTANE NA SMARTNOTO NAKAZANIE GOSPODA DEPUTATI....!!!!!!!!!!!

56

Анонимен

преди 10 години

NEZABAVNO VRASHTANE NA SMARTNOTO NAKAZANIE GOSPODA DEPUTATI....!!!!!!!!!!!

55

Анонимен

преди 10 години

Психара от МВР показва гербаджииски мурафети. Виновен е Станишев и Путин.