Снимка: архив Булфото
fallback

Върховният касационен съд потвърди окончателно двете доживотни присъди на Петър Ангелов и Светла Тодорова за убийството на 21-годишната Женя Тодорова от Варна, съобщиха от съда.

Съдът реши да остави в сила решението на Варненския апелативен съд.

Oще по темата
Убийството на женя беше извършено по поръчка на леля й и извършено от Петър Ангелов. Момичето е починало след нанасяне на 77 удара с нож и химикалка.

Причина за жестокото убийство е част от семейната къща, в която живеела Светла и семейството на племенницата й.

Лелята била страшно сърдита на своите роднини, че племенницата й е наследник на по-голямата част на семейните имоти, включително и на къщата, в която живеят двете семейства.

Делото стигна до последната - трета инстанция, след като прокуратурата обжалва наложеното наказание на Светла Тодорова, което смята, че е несправедливо и поиска да бъде заменено с „доживотен затвор без замяна”.

Обвинението искаше и отмяна на решението на Апелативен съд-Варна в частта на наложеното наказание на Тодорова, и връщане на делото за ново разглеждане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 10 години

taq e *** nezemen da gori v ada ve4no

13

АНОНИМНА.

преди 10 години

РАЗГЕЛЕ- НАЙ- ПОСЛЕ.АКО В ЗАТВОРИТЕ ИМАТ ХИМИКАЛКИ И НОЖОВЕ ОЩЕ ПО- ДОБРЕ. ВСЕ ЕДНО СИ УБИЛ СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ.ТАЗИ ЛЕЛЯ ЗАСЛУЖАВА ПУБЛИЧЕН ЛИНЧ. ДА ПОПИТА БРАТ СИ И СНАХА СИ КАК СЕ ЧУВСТВАТ БЕЗ ЕДИНСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ.ЗА ТЯХ ЖИВОТА СВЪРШИ.

12

Анонимен

преди 10 години

А наказание за дъщерята на поръчителката няма ли?! Била е в час какво се случва и се води съучастник!!! Оставила е вратата открехната за да може оня наркоман да влезе свободно и да си свърши работата................

fallback