14

Анонимен

преди 10 години

taq e *** nezemen da gori v ada ve4no

13

АНОНИМНА.

преди 10 години

РАЗГЕЛЕ- НАЙ- ПОСЛЕ.АКО В ЗАТВОРИТЕ ИМАТ ХИМИКАЛКИ И НОЖОВЕ ОЩЕ ПО- ДОБРЕ. ВСЕ ЕДНО СИ УБИЛ СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ.ТАЗИ ЛЕЛЯ ЗАСЛУЖАВА ПУБЛИЧЕН ЛИНЧ. ДА ПОПИТА БРАТ СИ И СНАХА СИ КАК СЕ ЧУВСТВАТ БЕЗ ЕДИНСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ.ЗА ТЯХ ЖИВОТА СВЪРШИ.

12

Анонимен

преди 10 години

А наказание за дъщерята на поръчителката няма ли?! Била е в час какво се случва и се води съучастник!!! Оставила е вратата открехната за да може оня наркоман да влезе свободно и да си свърши работата................

11

Анонимен

преди 10 години

Присъдата показва че понякога но много рядко в България съда е адекватен. Може да се помисли в посока на въвеждане на смъртното наказание или в затворите да се даде възможност/стая с въже/ където осъдените на "до живот" да могат да направят своя избор.След като са извършили престъплението с умисъл и в пълно съзнаване че отнемат живот мисля че предложението ми е справедливо.

10

Gi

преди 10 години

Вижте как съди блгарският съд подсъдими без политически чадър. Строг и справедлив съд! Евала ! Престъпници без закрила от партията нямат никакъв шанс. Другия вариант е цакаш сериозни суми на магистратите. Но ако си без пари и нямаш чадър от партията, нямаш никакъв шанс пред българското честно и независимо правосъдие !

9

Анонимен

преди 10 години

До АнгелKoкакто и твоите простотии за гореното куче Любчо.ние ги помним.там си приличате с лелята.

8

Stamat

преди 10 години

Maiko mila! :-(

7

Strict

преди 10 години

Винаги съм твърдял че за да се оправи тази държава и трябват достатъчно затвори,където наред с наказанието да се прилага тежък физически труд, лудите принудителнода бъдат прибрани за постоянно в места за душевно болни и най-важното,присъдите да се издават с цялата строгост на закона. А точно заради тези случаис 100% доказана вина съм твърдо за възстановяване на смъртното наказание в България,без оглед на санкциите, които може да ни наложи ЕС.

6

КАЛАШНИКОВ

преди 10 години

Аз не искам да ги храня до живот! По добре ги ефтанизирайте

5

АНТИМУТРА

преди 10 години

Нещо сбъркано има тук!!!!ЗА тея доживот а за един куп убийци нема и 10 години!!!!!!!!!!!!!! ЗАКОНИ ИМА НО ЯВНО СЪДИЙТЕ СА ЯКО ПОДКУПНИ!!!!!!!!!ТЕЗИ НЕ СА СИ ПЛАТИЛИ!!!!

4

Анонимен

преди 10 години

Требе да е радостна. Сега има имот в който да живее доде пукяса. На улицата нема да отиде гхгх

3

чугун

преди 10 години

да цъкнем едно референдумче за смъртното наказание? програмиститье, ае надъхайте се и направете по-лесен и бърз начин за провеждане на легитимен референдум ;)

2

r

преди 10 години

брендо направо го погубиха човечеца с тоя домашен арест мисли ли го некои имали кво да яде тоя човечец имали къде да спи в ареста барем го хранеха, мъка голема а и галевите кои знае е те къде се мъчат на некое жарко слънце, така е в бг и бандити и прокурори се мъчат,само трудовия народ ''добрува''. а на тази леля наказанието и е малко требваше главата и на дръвника,никаква човещина за такива зверове

1

sante_dog

преди 10 години

Това добре, но сигурно не е имала да си плати на когото трябва. А Убиеца от Сохо колко ще лежи? Галеви? Брендо? и т.н.