Мястото на обира. Снимка: Impact Press Group
fallback

Двама са задържани като заподозрени за участие в грабежа от инкасо автомобил във вторник вечерта до банковия офис на "Интернешънъл Асет банк" във Враца.

Единият от обвиняемите остава в ареста за 72 часа, тъй като е криминално проявен и според магистратите е участвал в грабежа в условията на опасен рецидив.

Oще по темата
Другият обвиняем е с чисто криминално минало, той е съдействал на разследващите и затова е освободен под парична гаранция, чиито размер няма да бъде разкриван, съобщи говорителят на Окръжната прокуратура Камелия Трифонова.

Тя допълни, че трети мъж е обявен за общодържавно издирване. Той е бивш служител на МВР.

По първоначални данни сумата, която е открадната от инкасо автомобила, е около 90 000 лева.

Трифонова обаче отказа да даде повече подробности както по хода на операцията за задържане на заподозрените, така и за тяхната самоличност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

xex

преди 10 години

парите как не знаят колко са били...интересно... не могат да докажат колко са както винаги...обявява се една малка сума само,а другите не и като ги оберът после все търсят по 100 000 лв. :)

14

ivan.256

преди 10 години

90 000 лева за трима човека, без разходите за коли, оръжие, вътрешна информация ...Тия даже и да бяха успели, щяха да си разделят по 15-20 хиляди, за такива пари да ходиш да те гърмят и после ако те хванат да ги лежиш 10-15 години ...

13

Шаран -БГ

преди 10 години

Това "Съдебната власт" трябва да е нещо много независимо и много велико над нея само Господ! Хубаво ама и тя на гърба народен живее! Защо толкова много тайни, толкова много фасони, толкова изхвърляния? Като гледам съдии и прокурори какви вили вдигат, какви коли карат стават все понезависими ! Много хубаво ! Камелия няма да каже размера на паричната гаранция на обиржията и това хубаво! Лошото е, че прокурорът дето го е пуснал, няма да каже колко каймета е вземал под масата!!!

fallback