Снимка: Булфото
fallback

Сигнал за установена липса на 24 671 килограма сирене и 10 000 килограма кашкавал от държавния резерв в склад на фирма в Хасково е подаден от Териториалната дирекция на "Държавен резерв" в Пловдив в Областната дирекция на полицията в Хасково.

По разпореждане на наблюдаващ прокурор от Районната прокуратура в Хасково полицейските служители са извършили незабавен оглед в складовата база на фирмата, където се съхраняват стоки за държавния резерв и военновременни запаси.

От полицията разследват случая и добавят, че са предприети мерки да не се допусне незаконно изнасяне на останалото на съхранение в дружеството сирене. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

я стига

преди 10 години

Що за информация? Фирмата няма ли управител,материално отговорно лице,хванете ги да плащат ,а после-в затвора за назидание

80

Искра Михайлова е

преди 10 години

Търсете настоящата министърка на екологията, мъжът й още е подсъдим за кражби от държавния резерв по времето на царя и тройната. Сега сигурно пак е замесен, това му е специалността на човека, професионалист.

79

куку

преди 10 години

я напишете кога е станало, а не давайте повод на плювачите то на мен горедолу мие ясно, че некоя герберска мецана се запасява за зимъска

fallback