Снимка: архив, Булфото
fallback

Полицията в Шумен разследва източването на язовир и улов на около 27 тона риба от него.

Сигналът, че е източен язовир „Нови пазар – 1” в землището на село Стоян Михайловски е получен в полицията на 20 септември.

При извършения оглед е установено, че в язовира на площ около 400 декара има голямо количество измряла риба, а той е източен.

Уловената риба с обща маса около 27 тона е предимно толстолоб и шаран.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава под наблюдението на Районна прокуратура - Нови пазар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

сценарий за филм

преди 10 години

Не виждате ли че това е сценарий за филм - язовира е България, а шараните сме ние.Само не се уточняват главните роли и формата (пълнометражен или сапунен сериал).

22

Бай Ганюю

преди 10 години

Ами Алеко най-добре ни е усмял преди колко години ...Ние винаги сме си били такова племе по манталитет и тая карма си я носим още. Да не говорим, че това е плод на едно друго ограбване през последните 22г., ами и финансовата криза през последните години. Тук нямаме самосъзнание, всеки плечкосва все едно е на чужда земя и никой не го е грижа за нищо. Този характер ни саморазрушава и тежко ни след години!

21

куку

преди 10 години

Те източиха България и душите на българите , Вие сте ревнали за един язовир и едни шарани и торстолоб! Не че стореното е маловажно , но в сравнение с предадените/продадените-който както му допада , национални блага и морални стойности това е дребен "фокус"!!!!!

fallback