23

сценарий за филм

преди 10 години

Не виждате ли че това е сценарий за филм - язовира е България, а шараните сме ние.Само не се уточняват главните роли и формата (пълнометражен или сапунен сериал).

22

Бай Ганюю

преди 10 години

Ами Алеко най-добре ни е усмял преди колко години ...Ние винаги сме си били такова племе по манталитет и тая карма си я носим още. Да не говорим, че това е плод на едно друго ограбване през последните 22г., ами и финансовата криза през последните години. Тук нямаме самосъзнание, всеки плечкосва все едно е на чужда земя и никой не го е грижа за нищо. Този характер ни саморазрушава и тежко ни след години!

21

куку

преди 10 години

Те източиха България и душите на българите , Вие сте ревнали за един язовир и едни шарани и торстолоб! Не че стореното е маловажно , но в сравнение с предадените/продадените-който както му допада , национални блага и морални стойности това е дребен "фокус"!!!!!

20

Ядосан

преди 10 години

Нещастници без капка ум.

19

Трътла от Берлин

преди 10 години

А водата къде се е изляла? Ако се източи толкова вода, ще залее някое населено място. И водата ли са откраднали?

18

шуменец

преди 10 години

Ако някой се интересува по-подробно, да прочете шуменския сайт "шмоко.бг" - там всичко си е най-подробно описано, /съответно и коментарите трябва да се прочетат,/ - и още разни интересни работи може да прочетете за Шумен - тъпия, със затихващи функции град.....за съжаление.

17

ha ha

преди 10 години

няма как да се съхрани толкова много риба, освем да се я прехвърлили в друг язовир, естествено частен под аренда.

16

Анонимен

преди 10 години

И "Гьоло" в Белене се източва вече десетки години безнаказано, а ЦАЦАров не реагира !

15

художника

преди 10 години

Май че навремето Костов източи язовир Искър заради тока от ВЕЦ Пасарел и тогава софиянци бяхме на воден режим. Така че, нищо ново под слънцето- сега *** ползват неговия опит.

14

Анонимен

преди 10 години

До стоян петров:Не но източилият водата е за смъртно наказание , после нещата ще си отидат по местата и водата ще си е в язовира и рибата ще си е жива!

13

стоян петров

преди 10 години

Имате ли представа, как се точи язовир 400 декара. Това са 400 000 кв.м. и на всеки метър дълбочина се увеличава с 400 000 куб.м. Просто арендатора е източил язовира, взел е рибатаи е прекарал съдружниците, общината, държавата или някоя банка. Нормално все пак сме в България.

12

висок

преди 10 години

За тези които питаха- пазар за толкова риба има в Румъния. В момента това е единствения пласмент на бракониерската сладководна риба.

11

рибар

преди 10 години

Тези "избиха рибата" !

10

Анонимен

преди 10 години

WTF?! В България просто може да се източиш язовир ей така? За тая работа са нужни не един или 2 човека - товарене на риба, транспорт, купувачи...всичко е мафия.И само не разбрах - намерената умряла риба ли е 27 тона или откраднатата или вече незнайно къде риба?

9

Ззз

преди 10 години

А и къде се продава толкова много риба я в Шумен я в Варна

8

Ззз

преди 10 години

Поредната глупост толкова голям язовир и риба без да се забележи от никой неможе да бъде източен а рибата открадната

7

Анонимен

преди 10 години

Да бе да, така се точи язовир, я да разпитат пак арендатора...

6

Анонимен

преди 10 години

Седем милиона мишлетаизкарват се взаимно ченгета,а котараците подхвърлят серкмета,и си пият кафето!!

5

Анонимен

преди 10 години

Крадците вече язовири ли точат? Ми след някоя друга година от АЕЦ Козлудуй и радиоактивен материал ще започнат да изнасят. КАК СЕ ТОЧИ ЯЗОВИР?!?!?! Това е ненормална работа и говори за изключително голяма безстопансветност и занимареност. Просто думи нямам. Не знам какво трябва да напиша за да опиша потреса и възмущението ми от бездействието на властите в тази псеводържава и резултата от това.

4

bashkircho

преди 10 години

Kakvo se iznendvate tazi dyrjava e pylna s oligofreni