Инцидентът е станал при изпреварване. Снимка: Булфото
fallback
22-годишна турска гражданка е починала при катастрофата между пътен възел „Узунджово” и пътен възел „Стамболийски”, съобщиха от полицията в Хасково „Фокус”. Жената е пътувала на седалката в ляво отпред. Колата е била с дясно управление.
 
Жертвата живее във Великобритания, но е от Турция. Мъжът, който е управлявал колата, е на 50 години. Сблъскал се е с товарен автомобил „Мерцедес” с пловдивска регистрация, управляван от мъж на 36 години от село Ковачево.
 
Миниванът е предприел маневра изпреварване в територия, в която е забранено изпреварването и се сблъскал насрещно в ТИР-а. В резултат на това жената е починала, няма други пострадали. Образувано е досъдебно производство.
 
Както Dnes.bg вече писа, жена почина при катастрофа в Хасковско. Заради инцидента се наложи временно да се реорганизира движението в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 10 години

Пропити сте от омраза, но ще дойде ден и ла.на няма да останат от вас.

31

От 34 до 33

преди 10 години

Абсолютно точно написано. Не знам що за *** са тези, които са ти сложили минуси. С кое от написаното не са съгласни. Турските гастарбайтери не че са опасни за движението, а направо са си убийци на пътя.

30

Анонимен

преди 10 години

Всички водачи на автомобили правим нарушения. Но, който не е пътувал по този път от Пловдив за Свиленград не знае изобщо за какво става въпрос. Турците са абсолютно нагли, за спазване на правилника за движение изобщо не може и дума да става. Изпреварват колони от автомобили и ако не им направиш място просто ще те смажат. Мен са ме изпреварвали и за момент съм тръгвал след тях за да видя с каква скорост се движат. Километража стига до 170-180 км. Просто нямам думи за тази напаст.

fallback