32

Анонимен

преди 10 години

Пропити сте от омраза, но ще дойде ден и ла.на няма да останат от вас.

31

От 34 до 33

преди 10 години

Абсолютно точно написано. Не знам що за *** са тези, които са ти сложили минуси. С кое от написаното не са съгласни. Турските гастарбайтери не че са опасни за движението, а направо са си убийци на пътя.

30

Анонимен

преди 10 години

Всички водачи на автомобили правим нарушения. Но, който не е пътувал по този път от Пловдив за Свиленград не знае изобщо за какво става въпрос. Турците са абсолютно нагли, за спазване на правилника за движение изобщо не може и дума да става. Изпреварват колони от автомобили и ако не им направиш място просто ще те смажат. Мен са ме изпреварвали и за момент съм тръгвал след тях за да видя с каква скорост се движат. Километража стига до 170-180 км. Просто нямам думи за тази напаст.

29

Анонимен

преди 10 години

До Jolly RogerА ти знаеш ли българите как се държат в Европа а отворен европеецо?

28

!!!

преди 10 години

az sam natcionalist no prosti sa tezi s raskite komentari

27

Анонимен

преди 10 години

Макар че съм си българин,на това 22-то бих му завъртял 100 шамара за коментара.

26

Ранджит

преди 10 години

По-често показвайте такива снимки даже слагайте и снимки с червена точка ! Нека неразумните и само забравили се шофьори да гледат какво ги чака . Правилникът за движение по пътищата е ЗАКОН който трябва да се спазва както летците спазват правилникът и ЗАКОНЪТ за въздухоплаването . Там всяко своеволие се третира като въздушно хулиганство и се наказва най-строго . Кога у нас ЗАКОНЪТ ще бъде преведен в вид който да действа ? Турците след като правят толкова поразии защо не ги ескортират от КАТ

25

Анонимен

преди 10 години

До Snorky: Госин Безмозъчен, хората са се връщали от Турция към Англия. Логично е, щом са отишли с личния си английски автомобил, да се и върнат с него. Ти мазохист ли ще си ако отидеш да на гости в Англия и караш кола с лява дирекция?!

24

Do mlad merinjdei

преди 10 години

Ne si prawi truda da pishesh gluposti malkiq! A tiq operatori kade bleqt, ne wijdat li che texsta e napisan na religiozna osnowa!!!Kak moje ot strana na operatorite da se podkrepq ras...isma!!!

23

Jolly Roger

преди 10 години

Защо, тия във европа се държат по тихи от водата?

22

Jolly Roger

преди 10 години

Защо, тия във европа се държат по тихи от водата?

21

rezaci

преди 10 години

Da umira tupata turska pacha

20

Анонимен

преди 10 години

До ЕдинТова е преписано от бюлетина на УШИТЕ,едва ли преписвача в сайта е сътворил нещо с манерката си. По лошото е ,че тоя написал глупостта в официален документ, ***, "ние ги хващаме,те ги пускат" ............

19

Един

преди 10 години

Останаха най-тъпите *** в БГ! Предприела изпреварване " в територия" където е забранено

18

Анонимен

преди 10 години

Под тази статия милиционерите са се активизирали,да се изказват кой,от кой по-компетентно. Не се напъвайте нищо умно не излиза,дремете си за 20-те заплатки в салкъма,то друго не остава.

17

Бургас

преди 10 години

Нека почива в мир женицата. Горките хора.

16

1

преди 10 години

на тоя Аллах му е навигатор!

15

Kreti

преди 10 години

Алах да е .................... там каквото ги прави 1. Руснаците си слагат камери на такива коли и виждат на дисплей всичко и нямат проблеми.2. Турчина до България ако е минал 1500км без да спи си е бил като ***, все пак е на 50г не на 20. ****нарите карат само на ред-бул и спят по 4-5 часа и не дават пари за хотели , спят по паркинги на земята върху черджета. Тоя е бил беден Турчин с Фиат. Тая и следващата седмица ще се претрепят още сигурен съм.

14

Snorky

преди 10 години

Автомобил с дясна дирекция изпреварва в забранена зона! Кристално ясно е как е станала катастрофата! Що за мазохист трябва да си за да караш кола с дясна дирекция в държава с дясно движение?!

13

georgi.ishkitiev

преди 10 години

До 5 - АнонименАз за моята кола с десен волан съм дал около 10 000лв :), за тези пари можеше да си купя и хубава с ляв. Така, че не е от е нямане на пари :-). Купих си запазена кола на малко килиметри с една торба фактури и т.н. от както е купена. Щях да и обръщам волана, но в последствие свикнах и не ми се даваха едни 2000лв за смяна на волан :).Има и хора, които си купуват коли с десни волани не само защото са евтини, а защото и са много по-запазени от италианските *** в БГ